Se face cautarea...
17 octombrie 2014
vineri, octombrie 17, 2014

Locuri de munca disponibile la cules de capsuni in Spania

Agentia  Nationala  pentru  Ocuparea Fortei de Munca  a primit din  partea  Firmei  Surexport  Compania  Agraria  SL   cu  sediul  în P.I.Mantlagrana  s/n 21730 Almonte, Huelva, Spania o oferta de locuri de munca in  în vederea organizării unei selecţiei pentru domeniul agricol. Selectia  va  avea loc in perioada 26-30.01.2015. Locatiile de desfasurare vor fi comunicate ulterior.

Angajatorul  spaniol  oferă un număr de 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare 15.02.2015. Timpul de  lucru  este  de  6,5  ore  pe  zi /39 de ore pe săptămână, împărţite  în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul  de  lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor  6,5  ore  de  lucru pe zi este prevăzuta cu o pauză de o jumătate de oră.

Salariul  oferit  este  de  39,48  euro  brut /zi conform Convenţiei colective  aplicabile  plătibil  la  două  săptămâni  prin transfer bancar. Contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul  către  locul  de  muncă  este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le vor primi în timpul lucrat la firmă. Perioada  de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul.

Dacă  în  perioada  de  probă  decizia  de  reziliere a contractului aparţine angajatului acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea  drumului  de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp. Pot participa la selectie atat persoane care detin NIE cat si persoane care nu au mai lucrat in Spania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!