Se face cautarea...
29 martie 2015
duminică, martie 29, 2015

Harta mall-ului Coresi din Brasov


Clic pe harta


Reprezentând o investiție de 60 de milioane de euro și o suprafață de 45.000 mp / 20 ha, Coresi Shopping Resort aduce pe piaţa românească conceptul de „Shopping Resort”, locul în care un centru comercial devine si o zonă dedicată petrecerii timpului liber.
                                                                               
Zona centrală a proiectului găzduieste, pe o suprafaţă de 1.000 mp, un spaţiu de divertisment pentru întreaga familie. Cele patru piaţete cu nume sugestive sunt o particularitate a centrului. Fiecare dintre acestea are un punct de agrement definitoriu, fie ca vorbim de Carusel sau de scena care, pe toată perioada anului va găzdui spectacole sau concerte. O zonă alocată cinematografelor, de dimensiuni semnificative (3.200 mp), va reuni opt săli digitale. Unele dintre ele pot fi transformate în săli de conferinţe, de teatru sau de recepţii.

Centrul Comercial se întinde pe o suprafață de 31.000 mp şi are o lungime de 650 metri. Aici sunt găzduite branduri cunoscute cum este H&M, Zara, Reserved și alte branduri de talie națională și internațională, care au contractat suprafețe generoase pentru cea mai bună experiență de shopping. Cel mai mare hipermarket Auchan din Transilvania este desfășurat pe o suprafață de 13.800. Mai mult, branduri precum Sergent Major, Decimas, Pizza Hut, Douglas, iStyle, Starbucks, Massimo Dutti, Oysho, Etic sint prezente în premieră în Brașov sau chiar în România, la Coresi Shopping Resort.

Coresi acoperă segmente diverse precum:
Produse alimentare: Auchan, Vinexpert
Modă: Bershka, Bigotti, Catwalk Boutique, Etic, Genius, H&M, Kenvelo, LC Waikiki, Lee Cooper, Massimo Dutti, Maya Fashion, Mohito, Orsay, Piazza Italia, Pull&Bear, Sinsay, Springfield, Steilmann, Stradivarius, Terranova, Time Out, Tom Tailor, Tony Fierro și Zara
Sport: Decimas și Nike
Copii: iDO, Sergent Major și Noriel
Încălțăminte: All Shoes, Benvenuti, CCC, Ecco, Deichmann, Office Shoes, Raxela Shoes
Lenjerie: Gatta, Oysho, Penti, Za-Za
Cosmetice și parfumuri: DM, Douglas, Makeover Paris, Sephora, Pro Beauty Boutique, Profihair Shop, Yves Rocher
Bijuterii și accesorii: Biju, Bijuteria Teilor, Mirano, Optiblu, Optiplaza, Sevda, Splend'or,  Xeladior
Decorațiuni: English Home, Nobila Casa
Electronice, IT: Flanco, iStyle, Mobi, Orange, RDS&RCS, IQ Box Telekom, Vodafone
Cultură, timp liber cadouri: Animax, Book City, Florăria Magnolia, Inmedio, TUI Travel
Servicii:  Total Wash, Trodat, Sensiblu
Restaurante și cafenele: Belvedere, Crouton, Dodo Pizza, KFC, Mesopotamia, Sergiana, Spartan Restaurant, Subway, Pizza Hut, Come Back, Filicori Zecchini, Salbris Coissants, Tucano Café, Vanilla Coffee

Coresi aduce și o ofertă variată de sortimente de mâncare, pentru toate gusturile. 10% din Galeria comercială este alocată Zonei de Food Court, una dintre ancorele principale ale Coresi. Întinsă pe o suprafață de 3.500 mp, Zona de restaurante oferă1.200 de locuri la mese, la care se adaugă 500 în exterior și este segmentată în zona de fast-food, slow-food, bar și lounge.

Platforma din faţa centrului comercial, cu vedere spre Tâmpa, a fost gândită pentru a găzdui în timpul sezonului cald terasele restaurantelor din interior, un loc deosebit de relaxare.

Coresi Shopping Resort este localizat pe strada Zaharia Stancu, nr. 1, Brașov și presupune o dezvoltare în mai multe etape astfel: Prima faza, reprezentând shopping resort-ul, este deja predată. În cea de-a doua fază va fi construit un parc comercial cu retaileri de mobilier şi decoraţiuni, bricolaj, articole sportive, service auto, benzinărie. Cea de-a doua fază va fi dezvoltată pe o suprafață totală de13.500 mp, dintre care 7.500 mp sunt deja ocupați de 5 operatori care au închiriat spații cu suprafețe cuprinse între 460 și 2.400 mp.

Proiectul demarează în mai și va fi livrat către retaileri în octombrie 2015. World Class a închiriat deja o suprafață de 2.900 mp iar în luna iunie demarează construcția, cu finalizare în octombrie. Fan Curier, de asemenea, își va dezvolta aici un HUB de 26.000 mp. Totodată, va fi dezvoltat un complex rezidențial de 2.000 de apartamente, pe o suprafață de 22 ha. Terenul va fi pregătit pentru dezvoltarea blocurilor, în etape succesive, corespunzătoare fazelor de construcție.

Coresi Shopping Resort in cifre:
45.000 mp suprafață GLA, 71.000 mp suprafață construită, 20 ha teren utilizat
8 milioane de vizitatori pe an
13.800 mp suprafața celui mai mare Hypermarket din Transilvania, Auchan
96% suprafață închiriată la deschidere (100 magazine deschise dintr-un total de 110)
20% alocat zonei de divertisment
35% branduri locale
3000 de oameni au lucrat activ în șantierul Coresi, în perioada de încărcătură maximă
365 de evenimente pe an

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Coresi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!