Se face cautarea...
10 martie 2014
luni, martie 10, 2014

Harta statiilor RAT din Brasov


Pe aceasta harta sint marcate statiile RAT, prin acele puncte verzui. Daca faceti clic pe ele, alati numele statiei respective iar printr-un alt clic facut pe linkul din fereastra care se deschide, puteti afla si programul autobuzelor si troleibuzelor care opresc in statiile respective. Puteti stii, astfel, cind trebuie sa plecati din casa pentru a nu sta foarte mult intr-o statie, in asteptarea masinii care va este necesara. Daca mergeti in pagina harta.webtvbrasov.ro, veti vedea ce statii exista in proximitatea unor obiective diferite: institutii publice, magazine, restaurante etc.

Reţeaua de transport cuprinde 320 staţii de îmbarcare/debarcare călători dintre care 120 sunt dotate cu adăposturi pentru călători. Toate staţiile de călători conţin informaţii despre programele de circulaţie iar în cele dotate cu adăposturi sunt afişate hărţi informative privind reţeaua de transport public. O parte dintre capetele de linie au fost modernizate (Bartolomeu, Livada Postei sau Gara CFR). In prezent, se afla in curs de modernizare 5 terminale (capete de linie) importante ale Regiei de Transport în Comun. E vorba de terminalele din cartierul Astra (str. Poienelor si B-dul Saturn), cartierul Triaj (str. Harmanului), cartierul Noua (str. Brazilor) si zona Rulmentul (str. 13 Decembrie). In aceste terminale se vor amenaja spatii pentru ticketing, informare calatori, grupuri sanitare si sali de asteptare pentru calatori. Toate aceste lucrari ar trebui finalizate in aceasta vara, conform termenilor din contractul incheiat de Primarie cu firmele constructoare.

Statiile RAT sint insiruite pe 40 de trasee de autobuze si troleibuze, ce se desfasoara pe o lungime totala de 566 km, dupa cum urmeaza:
1. Autobuze – pe 24 trasee, cu o lungime totală de 373 km;
2. Autobuze de medie capacitate – pe 10 trasee, cu o lungime totală de 112 km;
3. Troleibuze – pe 6 trasee cu o lungime totală de 81.1 km;


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!