Se face cautarea...
8 octombrie 2014
miercuri, octombrie 08, 2014

Cine si cum poate obtine ajutor pentru incalzirea locuintei la Brasov

Consumatorii vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, pot beneficia de ajutor pentru incalzirea locuintei, in situatia in care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de pana la 615 lei.

Familiile si persoanele singure care utilizeaza pentru incalzirea locuintei combustibili solizi sau petrolieri pot beneficia de ajutor pentru incalzirea locuintei, in situatia in care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de pana la 615 lei.

Potrivit estimărilor CET, factura în actualul sezon pentru consumatorii racordaţi la sistemul centralizat este de 90-100 lei/lună pentru garsoniere sau apartamente cu o cameră, 200 lei/lună pentru apartamentele cu două camere şi 260 lei/lună pentru apartamentele cu trei camere.

Formularele reprezentand cererea si declaratia pe proprie raspundere pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei sunt puse la dispozitia solicitantilor de catre furnizorul de energie termica in sistem centralizat (prin intermediul asociatiilor de proprietari) pentru beneficiarii care utilizeaza energie termica in sistem centralizat.

Pentru cei care utilizeaza gaze naturale / combustibili solizi sau petrolieri, formularele se pot ridica de la sediul Directiei de Servicii Sociale, Str. Panselelor nr. 23, incepand cu data de 07.10.2014. De asemenea se pot descarca si de pe adresa: www.brasovcity.ro.

Cererile insotite de actele doveditoare privind componenta familiei si veniturile realizate de catre membrii acesteia se vor depune incepand cu data de 20.10.2014 la sediul Directiei de Servicii Sociale (Str. Panselelor nr. 23 conform urmatorului program cu publicul: luni - vineri: 08.30-18,00.

Pentru beneficiarii care utilizeaza combustibili solizi sau petrolieri, cererile insotite de actele doveditoare privind componenta familiei si veniturile realizate de catre membrii acesteia se vor depune doar la sediul Directiei de Servicii Sociale (Str. Panselelor nr. 23 , clic pe adresa sa localizezi pe harta).

Detalii despre actele necesare pentru depunerea cererii de ajutor si despre conditiile de acordare a ajutorului le puteti afla facind clic aici (cititi pina in josul paginii respective)

Fiti siguri ca va incadrati in conditiile de oferire a ajutorului de incalzire, pentru ca, daca obtineti bani necuveniti, veti fii semnalati Curtii de Conturi si veti fii nevoiti sa returnati sumele incasate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!