Se face cautarea...
17 septembrie 2014
miercuri, septembrie 17, 2014

Dinozaurii de la Rasnov s-au inmultit!



Alti 18 dinozauri au sosit in DinoParc-ul care se construieste la Rasnov, ajungindu-se acum la un total de 32 de animale macheta confectionate la scara 1:1. Luna viitoare urmeaza sa vina si cea de a treia transa de dinozauri, printre care vor fi si unii animatronici, adica se vor misca, pentru ca sa para cit mai reali in fata vizitatorilor.

Printre noile animale sosite se gaseste si cel mai mic dinozaur de pe scara evolutiva a acestei specii, care are numai 30 de centimetri lungime. Spre comparatie, acum, cel mai lung dinozaur din parc are 22 de metri lungime. Toate machetele urmeaza a fi amplasate pe aleile din padurea DinoParc-ului, aranjate in ordinea evolutiei speciei. Mare parte dintre dinozauri vor putea fi atinsi de catre vizitatori, care vor putea sa se fotografieze cu ei de aproape. Animalele mai firave vor fi protejate pentru a nu fi deteriorate. In aceasta perioada accesul este interzis in perimetrul parcului.

O premiera mondiala sint cu ochii unui dinozaur realizati dupa o tehnologie digitala noua, care creaza senzatia ca te urmaresc in orice unghi ai privi animalul. A fost montat si instalat, sus printre copaci, si dinozaurul zburator. Trebuie spus ca toate machetele vin din Germania in module si sint montate la fata locului. In final, unii dinozauri ajung sa cintareasca in jur de o tona, fiind nevoie de mai multi oameni sa le modifice pozitia.

DinoParc-ul urmeaza a fi gata pina la sfirsitul acestui an, timp in care vor mai fi construite si zonele de agrement si divertisment. Inaugurarea obiectivului se va face in primavara anului viitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!