Se face cautarea...
14 aprilie 2014
luni, aprilie 14, 2014

Debut literar - ziarista Petronela Rotar si-a lansat prima sa carte de poezie in proza


Petronela Rotar este cunoscuta brasovenilor, de ani buni, ca reporter si prezentator tv la staţiile locale ale Pro TV, Antena 1, Realitatea iar acum la RTT. Mai nou, ziarista s-a facut cunoscuta si ca blogger care se destainuie pe site-ul acestblogdenervi.ro. Aşa a ajuns să publice în revista Tiuk şi să scrie pentru Catchy.

Pasiunea pentru scris a descoperit-o in adolescenta, cind citeva creatii i-au aparut in publicatiile liceului, apoi a scris "numai pentru ea", dupa cum marturiseste. De curind, s-a hotarit sa-si adune scrierile literare intr-o carte, pe care a intitulat-o "O sa ma stii de undeva". O invitatie adresata celor care o cunosc sa o descopere si altfel.

Cartea tiparita la Editura Herg Benet a fost lansata la Librăria Șt. O. Iosif din Brasov, in prezenta prietenilor si cititorilor Petronelei. O prezenta speciala pentru autoarea cartii a fost profesorul ei de limba romana din liceu. Despre carte si debutul sau literar au vorbit decanul Facultatii de Litere de la Universitatea Transilvania, Adrian Lăcătuș și scriitorul si redactorul revistei Tiuk, Mihail Vakulovski. Ce aprecieri au facut cei doi invitati puteti afla din materialul video atasat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!