Se face cautarea...
2 aprilie 2014
miercuri, aprilie 02, 2014

Corona Wolves si HSC Miercurea Ciuc la egalitate in finala Campionatului National de hochei



După victoria de luni în faţa Ciucului, toată lumea se aştepta ca ,,lupii" să obţină un nou succes cu ciucanii, în finala campionatului naţional. Doar că lucrurile s-au întâmplat exact invers, iar Corona Wolves a pierdut acasă al doilea meci al finalei, cu HSC Miercurea Ciuc : 1-2 (0-1, 1-0, 0-1).

A fost un meci în care lupta pe gheaţă a fost în prim plan, duelurile pentru puc au fost preponderent fizice, încrâncenate, iar bătăile nu au lipsit. La un astfel de episod...pugilistic, doi jucători, Molnar, de la Corona şi Curilla, de la Ciuc, au primit pedeapsă de meci, în repriza a doua, care a excelat la capitolul durităţi.

Scorul a fost deschis de ciucani, cu mai puţin de două minute înainte de prima pauză, iar ,,lupii" au egalat în primul minut al reprizei a doua, când a înscris Gliga. S-a mers apoi cap la cap, până în min. 55, când HSC Miercurea Ciuc a marcat golul al doilea.

În ciuda eforturilor gazdelor, care au scos şi portarul în ultimul minut, tabela nu s-a mai modificat, astfel că HSC Miercurea Ciuc a egalat scorul la general : 1-1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!