Se face cautarea...
21 martie 2014
vineri, martie 21, 2014

PERFORMANTA - hocheistii de la Corona Wolves au castigat titlul de vicecampioni ai Ligii MOL



Aventura hocheistilor brasoveni in Liga MOL s-a incheiat aseara, dupa ce lupii nu au reusit sa invinga echipa Nove Zamky. Daca invingea, Corona ar fi egalat situatia la scorul general iar castigatoarea trofeului competitiei ar fi fost decisa in cel de-al saptelea si ultimul meci al finalei. Echipa slovaca nu a mai asteptat intilnirea de la ea de acasa si a pus capat finalei, obtinind ieri a patra victorie in fata brasovenilor.

Curios a fost faptul ca, pentru a sasea oara consecutiv, a functionat o "regula" dupa care echipa care a inscris prima a cistigat si meciul. Nu stim daca aceasta superstitie care s-a adeverit in ultimile meciuri i-a influentat pe jucatori in vreun fel, pozitiv sau negativ, insa brasovenii au ajuns, la un moment dat, sa fie condusi cu 3-0, parind ca nu sint capabili sa-si revina. Au reusit sa inscrie doar un gol, prin ... slovacul Ivan Dornic, in repriza a doua. In ultima runda a meciului, minutele s-au scurs fara ca lupii sa poata fructifica vreuna dintre ocaziile pe care s-i le-au creat.

Mai mult, tot slovacii au mai inscris o data, in ultimul minut de joc, in poarta goala, deoarece Polc fusese retras pe banca, pentru a fi creata superioritate numerica in atac. Staff-ul Ligii MOL a venit pregatit cu medaliile si cupa competitiei, dar si cu o serie de premii speciale acordate celor mai buni jucatori ai actualei editii a ligii.

Astfel, Jan Chovan de la Nove Zamky a fost declarat cel mai bun portar al Ligii MOL. De la Corona Wolves Brasov, Kevin Wehrs a fost desemnat cel mai bun fundas, Zsók Levente MVP-ul ligii (" Most Valuable Player", trad. Cel mai bun jucator), Patrik Polc - cel mai popular jucator iar Kari Rauhanen a fost ales cel mai bun antrenor al competitiei.

De remarcat atitudinea fairplay a publicului care a aplaudat echipa invingatoare si care a ovationat indelung jucatorii Coronei. Lupii au meritat acest lucru deoarece au avut un parcurs surprinzator in aceasta competitie puternica. Dupa citeva sincope, din urma cu citeva luni, care i-au coborit in clasament, au reusit o serie de victorii care i-au propulsat in playoff-ul ligii. Brasovenii si-au depasit acest obiectiv si au ajuns, iata, chiar in finala, unde s-au dovedit greu de batut.

Iata rezultatele finalei:

HC Nové Zámky - ASC Corona Wolves Brasov 4:2 (1:1, 0:1, 3:0) - 1:0
HC Nové Zámky - ASC Corona Wolves Brasov 3:2 pr. (1:0, 1:2, 0:0, 1:0) - 2:0
ASC Corona Wolves Brasov - HC Nové Zámky 6:3 (1:0, 3:1, 2:2) - 1:2
ASC Corona Wolves Brasov - HC Nové Zámky 5:6 (1:3, 2:1, 2:2) - 1:3
HC Nové Zámky - ASC Corona Wolves Brasov 2:3 (2:1, 0:1, 0:1) - 2:3
ASC Corona Wolves Brasov - HC Nové Zámky 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) - 2:4

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!