Se face cautarea...
20 martie 2014
joi, martie 20, 2014

VIDEO - Azi incepe Targul International de Carte si Muzica

In perioada 20 – 23 martie 2014, Asociatia Culturala “Libris Brasov” organizeaza a XI-a editie a Târgului International de Carte si Muzica. Organizat la Brasov Business Park (str. Ionescu Crum nr. 1), în cel mai modern centru expozitional din oras, targul pune la dispozitia iubitorilor de lectura peste 60 de standuri cu carti din diverse domenii: literatura universala si româna, stiinte umaniste si politice, terapie familiala si de cuplu, dezvoltare personala, sanatate si nutritie, business, carti pentru copii si carte scolara, medicina, stiinte economice, limbi straine, religie, spiritualitate, carti în limbi straine etc.; case de discuri; jocuri de societate si expozitii de arta.

In cele patru zile ale evenimentului, vor avea loc lansari de carte si albume muzicale, sesiuni de autografe si întâlniri cu cititorii. În 2014, Târgul primeste vizita unor personalitati precum: Lucian Boia, IPS dr. Laurentiu Streza, pr. prof.dr. Vasile Oltean, arh. Teofil Mihailescu, Adelin Petrisor, Daniela Zeca Buzura, arh. Augustin Ioan, Stela Popescu, Iulia Badea-Guériteé, jurnalist la Courrier International, Paris, Larry Watts (S.U.A.) si multi altii. Deasemenea, editia din acest an sarbatoreste, împreuna cu U.S.R. Filiala Brasov cei peste 65 de activitate ai Filialei si aduce în atentia brasovenilor nume precum: Ion Topolog, Daniel Dragan, Ioan Gliga etc.

Editia din 2014 a Târgului International de Carte si Muzica de la Brasov propune brasovenilor seri culturale magice, în compania artistilor de tot felul: de la solistii Operei si Filarmonicii Brasov (Gabriela Hazarian, Valentina Margaras, Cristina Radu, Liviu Iftene, Adrian Marcan,), la instrumentisti de exceptie (Ovidiu Mezei, Cvartetul Gaudeamus, Costin Soare ), la actori (George Custura, Elena Popa), folkisti si interpreti de muzica folk, pop-rock, jazz, muzica frantuzeasca (Magda Puskas, Ioan Gyuri Pascu, Silvan Stâncel, Ovidiu Scridon, Alexandra Fits si Guido van de Meent (Olanda) etc.).

Duminica va fi dedicata folclorului autohton dar si de peste granite si va prilejui intâlniri memorabile cu albume de folclor proaspat lansate ( Sofia Boca, Florina Trif, DianaGherman, Roxana si Septimiu Pop, Mihaela si Cirprian Istrate), cu interpreti consacrati de muzica populara romaneasca: Rozalia Oprea, Marinela Albu, Rodica Pop Seling, Cristina Gheorghiu, Aurelian Suciu, Daniel Rosalim, Maria Butila, Lucia Potra, Dumitru Dobrican si Dantausii din Grosi, Cvintetul Vocal Anatoly dar si cu invitati care vor aduce traditiile si obiceiurile din Malaysia pe scena Târgului.

Programul festivalului il puteti consulta facind clic aici.


Update: Video cu deschiderea targului:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!