Se face cautarea...
17 martie 2014
luni, martie 17, 2014

Lupii nu se lasa! HC Nové Zámky - Corona Wolves Brasov 2:3 (2:1, 0:1, 0:1) - 2:3

Victorie exceptionala a hocheistilor brasoveni, in deplasare, la Nove Zamky. Slovacii puteau incheia finala, daca invingeau, si s-ar fi bucurat in fata propriilor suporteri pentru o realizare in premiera pentru ei. S-a jucat cu cupa si medaliile de campioni ai Ligii MOL pe masa! Lupii i-au obligat pe oficialii competitiei sa faca un drum cu trofeul si la Brasov, pentru inca o provocare intre cele doua echipe. Scorul, la general, este acum 3-2 in favoarea slovacilor, insa brasovenii pot egala situatia, joi, pe Patinoarul Olimpic din Brasov. Va fi un meci plin de tensiune! O victorie a lupilor ar insemna ca echipa invingatoare sa fie stabilita abia in ultimul meci din finala, care va fi jucat iar la Nove Zamky.

In aceasta seara, Corona a deschis scorul in primul minut de joc. Au fost egalati destul de repede, dupa doar sase minute. Nove Zamky a fortat desprinderea si au reusit sa o faca chiar in ultima secunda a reprizei, cind i-au prins pe picior gresit pe brasoveni. Lupii au gestionat foarte bine celelalte doua reprize, pe care le-au cistigat marcind de fiecare data cite un gol, conservind apoi avantajul pina in ultima secunda de joc.

Au marcat, in ordine, pentru brasoveni, Zsombor Antal, Zsolt Molnar si Levente Zsok, care a devenit acum golgheterul playoff-ului Ligii MOL. De remarcat si pasele decisive excelente ale lui Martin Saluga la doua dintre golurile noastre. Trebuie mentionata si prestatia portarului Patrick Polc, care, din nou, a aparat incredibil in citeva situatii foarte periculoase la poarta Coronei. Asadar, lupii merg mai departe, pina la capat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!