Se face cautarea...
19 martie 2014
miercuri, martie 19, 2014

Ceremonia de investire a prefectului Romer Ambrus Sandor Mihaly si a subprefectului Mihai Mohaci



De azi, judetul Brasov are un nou prefect in persoana lui Romer Ambrus Sandor Mihaly. Mihai Mohaci, care a ocupat pina acum aceasta functie, prin sustinerea PSD, a preluat postul de subprefect. Cei doi au depus juramintul, inainte de instalare in functii, in cadrul unei ceremonii organizata la sediul Prefecturii. Romer Ambrus si-a manifestat dorinta de a colabora cit se poate de bine cu institutiile subordonate si si-a manifestat convingerea ca va avea o buna colaborare si cu noul subprefect.

Noul prefect a afirmat ca principala sa prioritate din viitorul imediat va fi sa asigurare o buna organizare a alegerilor europarlamentare din luna mai. Mihai Mohaci a tinut sa aminteasca o parte dintre realizarile pe care le-a acumulat in cei doi ani cit a fost prefect si si-a exprimat dorinta de a continua in acelasi fel si din pozitia in care se afla acum.

Romer Ambrus Sandor Mihaly este primul prefect de Brasov sustinut de UDMR, formatiunea maghiara reusind pina acum sa mai obtina doar posturi de subprefect in cadrul institutiei guvernamentale brasovene. Postul de prefect de Brasov a fost obtinut in urma negocierilor dintre PSD si UDMR, prin care maghiarii au obţinut trei posturi de reprezentantii ai Guvernului in teritoriu, la Harghita, Mures şi Braşov, ca si conditie de intrare la guvernare alaturi de alianta USD.

Romer Ambrus a mai ocupat posturi de functionar public in ultimii ani, ca subprefect al judetului si director al AJOFM Brasov.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!