Se face cautarea...
31 martie 2014
luni, martie 31, 2014

Debut cu dreptul in finala CN: Corona Wolves Brasov - HSC Csikszereda 3-1 (1:1,0:0,2:0) - (1-0)



Corona Wolves a debutat cu victorie in finala Campionatului National de Hochei. Brasovenii au invins HSC Csikszereda cu 3-1 (1:1,0:0,2:0) si conduc cu 1-0 la scorul general. Lupii au nevoie de inca 3 victorii in fata ciucanilor, ca sa cistige titlul de campioni. Primii care au marcat in meciul din aceasta seara au fost jucatorii din Miercurea Ciuc, care au deschis scorul in minutul 11'25". Brasovenii au egalat in scurt timp, in minutul 13'53", prin Nagy Csaba. In repriza a doua nu a reusit sa inscrie nici o echipa.

In ultima runda, ciucanii au parut ca au cazut fizic, asa ca, lupii s-au napustit spre poarta lor in valuri, reusind sa inscrie de doua ori, prin Virag Csanad (45'21'') si Kevin Wehrs (47'46''), printr-un frumos sut de la distanta. Brasovenii au mai inscris o data in poarta ciucanilor, insa unul dintre jucatorii Coronei a pasat pucul cu manusa coechipierului care marcase. Arbitrii nu au validat golul, dupa ce au constatat ce se intimplase.

La acest prim meci al finalei Campionatului National a asistat si presedintele Federatiei Romane de Hochei, Florian Gheorghe. Acesta a precizat pentru site-ul oficial al FRHG, www.rohockey.ro. "Consider că a fost un spectacol reușit. Cele două echipe au oferit un joc animat, cu multe momente frumoase. Am constatat, referindu-mă la ambele, că nu a existat constanța în joc. Cert este că vom avea o finală echilibrată, deschisă oricărui rezultat. Ca privire de ansamblu, pot spune că hocheiul românesc are frumoase premise de dezvoltare. E nevoie de răbdare și de conjugarea eforturilor tuturor pentru acest deziderat.", a conchis presedintele FRHG.

Corona joaca din nou cu HSC Csikszereda acasa, maine de la 19:30, dupa care va disputa urmatoarele doua meciuri in deplasare, la Miercurea Ciuc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!