Se face cautarea...
28 martie 2014
vineri, martie 28, 2014

Corona Wolves trece de Progym Gheorghieni si merge in finala campionatului!


Corona Wolves s-a calificat in finala campionatului national de hochei, dupa ce a trecut in semifinale, cu scorul de 3-0, de Progym Gheorghieni. Aseara, in meciul decisiv de la Brasov, lupii si-au invins adversarii cu 5-2. Primele doua reprize s-au incheiat la egalitate, de fiecare data 1-1.

In ultima repriza, brasovenii au transat victoria, inscriind trei goluri si incheind tabela de marcaj la 5-2. De remarcat ca echipa din Gheorghieni a reusit sa deschida scorul si ca a reusit apoi mai multe contra atacuri, pe care nu a reusit sa le finalizeze cu gol. La fel, si brasovenii puteau inscrie mai mult in urma numeroaselor ocazii pe care s-i le-au creat.

HSC Csikszereda s-a calificat, la rindu-i, în finala campionatului, după ce a învins în semifinale pe eterna sa rivală Steaua București cu scorul general de 3-0 (4-2, 9-1 şi 9-2). Asadar, Corona Wolves Brașov va disputa titlul de campioana a Romaniei cu campionii en-titre de la HSC Csikszereda.

Finala Campionatului se va desfășura în sistemul "cel mai bun din șapte meciuri" şi va începe luni, 31 martie, pe patinoarul Olimpic din Brașov. Steaua București şi Progym Gheorgheni se vor întâlni în finala mică pentru locurile 3 şi 4. Aceasta se va desfășura în sistemul "cel mai bun din cinci meciuri" şi va începe luni, 31 martie, pe patinoarul din Cârţa.

Marcatorii din meciul de aseara, in ordinea golurilor:
Progym Gheorgheni - Hildebrand Szabolcs (Vitaly Kyrychenko, Szekely Laszlo) 16:37
Corona Brasov - Imecs Attila (Nagy Csaba, Saluga Martin) 17:50
Corona Brasov - Peter Robert (superioritate numerica) (Gliga Roberto, Zsok Levente) 1:18
Progym - Hildebrand Szabolcs (Vitaly Kyrychenko, Csergo Hunor) 11:43
Corona Brasov - Saluga Martin (Virag Csanad) 3:43
Corona Brasov - Molnar Zsolt (Imecs Attila, Fodor Csanad) 12:52
Corona Brasov - Wehrs Kevin (Nagy Csaba, Saluga Martin) 18:24

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!