Se face cautarea...
11 ianuarie 2014
sâmbătă, ianuarie 11, 2014

Meci important pierdut de lupi acasa: Corona Wolves Brasov - HSC Csíkszereda 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)


Hocheistii brasoveni au ratat aseara o victorie care putea sa le asigure un moral bun pentru finalul de sezon regulat in Liga MOL si, implicit, le-ar fi marit sansele sa se califice in playoff-ul acestei competitii. Dupa rezultatele inregistrate aseara, HSC Miercurea Ciuc "a intrat in carti" si se poate bate acum cu Corona si/sau Nove Zamky pentru un loc care sa ii asigure playoff-ul.

Lupii au acum unul sau doua meciuri jucate in plus fata de toate celelalte echipe din grupa. Mai au zece meciuri de jucat, dintre care sase acasa, insa ultimile trei vor fi in deplasare. Ultimul meci va fi pe terenul lui Nove Zamky, echipa cu care s-ar putea bate direct pentru locul patru in clasament, ultimul care califica in playoff.

Meciul de aseara dintre Corona si Miercurea Ciuc a fost unul echilibrat, cel putin prin prisma rezultatelor celor trei reprize. Lupii n-au jucat prea bine. Antrenorul Kari Rauhanen a fost cam nedumerit de faptul ca sistemul de joc pe care il pusese la punct in ultimile meciuri n-a mai functionat si de data aceasta. Finlandezul n-a vrut sa comenteze prestatiile elevilor sai, spunind ca filosofia lui se bazeaza pe principiul: "win as a team, lose as a team". De remarcat, revenirea pe gheata a lui Josh Bonar, care a dat o pasa decisiva la golul doi al lupilor. In rest, n-a dovedit prea multa implicare.

Brasovenii au primit doua lovituri de moral, dupa fiecare gol inscris, pentru ca ciucanii au replicat de fiecare data cu cite un gol marcat la unul-doua minute dupa cel al lupilor. In plus, golul trei al Ciucului a fost cam ciudat, pucul intrind in poarta printr-o bolta care i-a surprins pe jucatorii Coronei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!