Se face cautarea...
14 ianuarie 2014
marți, ianuarie 14, 2014

Inca un pas gresit al lupilor: Corona Wolves Brasov - Ferencváros ESMTK 1:3 (1:0, 0:2, 0:1)


Hocheistii brasoveni au pierdut, din pacate, un alt meci acasa, intr-o perioada in care orice punct cistigat conteaza enorm pentru calificarea in playoff-ul Ligii MOL. Jocul impotriva celor de la Ferencvaros a fost unul cu fluctuatii, lupii avind momente bune, cu multe ocazii de gol, si momente proaste, cu greseli fatale. In prima repriza, lupii au jucat bine si au inscris prin Tivadar Petres, in minutul 11.

In prima parte a reprizei a doua, brasovenii au avut posesie, au ratat mult dar "ocaziile s-au razbunat", adversarii marcind de doua ori, in a doua parte a reprizei. Lupii au fortat macar egalarea, in a treia repriza. Au fost pe aproape, insa, spre finalul meciului, tot maghiarii au marcat in poarta goala, din care Polc fusese retras pe banca de antrenor. Per total, a fost un meci echilibrat, considera antrenorii celor doua echipe. A contat cine a stiut, a putut si a avut norocul sa inscrie mai mult. Fara a o spune ca o scuza, Kari Rauhanen afirma ca unii dintre elevii sai, marcatori cheie ai echipei, au jucat accidentati, cu bandaje si analgezice, si n-au putut da un randament maxim.

Finlandezul spera ca toti jucatorii sa se recupereze si sa revina la o buna forma fizica pina vineri, cind Corona va juca la Miercurea Ciuc. Ar fi extrem de important sa smulga macar un punct de la ciucani, deoarece acestia au si doua meciuri mai putin jucate fata de lupi. Situatia ramine strinsa in clasament, in zona locurilor 3-5. Brasovenii au ramas pe pozitia a patra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!