Se face cautarea...
9 ianuarie 2014
joi, ianuarie 09, 2014

Kari Rauhanen crede ca a gasit cel mai bun sistem de joc pentru Corona Wolves


Hocheistii brasoveni s-au intors, zilele acestea, dintr-o deplasare in Ungaria si Slovacia, in urma careia au cistigat 4 puncte in clasamentul Ligii MOL. Lupii au invins Ferencvaros, cu 4-1 (0-1, 0-0, 4-0), au pierdut in fata celor de la Dab Docler, cu 1-3 (0-2, 1-0, 0-1) si au remizat cu Nove Zamky, pierzind apoi in prelungiri, ajungind la scorul final 2-1 (1-1, 0-0, 0-0, 0-0, 1-0).

Antrenorul Kari Rauhanen, venit la Corona in urma cu o luna, spune ca in meciul cu Ferencvaros a reusit sa gaseasca cel mai bun sistem de joc pentru echipa, atit defensiv cit si ofensiv. Sistemul a fost testat in ultima repriza a jocului respectiv, cind lupii au inscris 4 goluri fara sa primeasca vreunul. Aceeasi strategie a fost aplicata si cu fruntasele clasamentului, insa Dab Docler s-a dovedit un adversar redutabil iar la Nove Zamky a fost un meci "ca in jungla", dupa cum zice antrenorul finlandez. Kari Rauhanen se declara foarte multumit cu punctul castigat in Slovacia, care s-ar putea sa conteze decisiv in contabilitatea punctelor pentru accederea in playoff-ul Ligii MOL.

Antrenorul Coronei nu crede ca cistigarea urmatoarelor doua meciuri de acasa, cu Ciucul si Ferencvaros, va garanta echipei un loc in primele patru pozitii din clasamentul ligii, la finalul sezonului, si spune ca trebuie luptat pina la capat. La fel gindeste si jucatorul Zsok Levente, care spune ca e posibil ca abia ultima etapa a ligii ar putea decide cine va obtine locul patru in clasament.

Kari Rauhanen a anuntat ca Josh Bonar s-a intors la echipa si crede ca jucatorul canadian se va integra bine in noul sistem de joc. Maine, in jocul cu Ciucul, Bonar va fi pe gheata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!