Se face cautarea...
3 decembrie 2013
marți, decembrie 03, 2013

La un pas de victorie - Corona Wolves Brasov - Dab. Docler 4:5 (3:1, 0:3, 1:1)

Putin a lipsit ca seara meciului dintre Corona si Dab Docler sa fie una perfecta. A fost ziua dedicata momentului "teddy bear toss", a colectarii de jucarii de plus, in scop caritabil. Invitati cu indemnul "De sarbatori, daruieste un zambet", fanii echipei brasovene au venit la patinoar cu jucarii, pe care le-au aruncat pe gheata la primul gol marcat de lupi. A fost un gol spectaculos, dupa o faza frumos construita, marcat de Zsolt Molnar, ajutat de Saluga si Virag. Era minutul 3.22 si totul incepuse bine.


Dupa ce jucariile au fost strinse de pe gheata, jocul s-a reluat iar Roberto Gliga a punctat din nou pentru brasoveni, in minutul 15. Maghiarii de la Dab Docler au redus repede diferenta de scor, insa Saluga a readus avantajul de doua goluri al Coronei, inainte de incheierea primei reprize.

Dupa pauza, hocheistii echipei maghiare au intrat pe gheata mai hotariti si si-au adjudecat repriza a doua, inscriind trei goluri, fara sa primeasca vreunul. Golul prin care Dab Docler a preluat conducerea a fost inscris in timp ce doi hocheisti brasoveni se aflau pe banca de pedeapsa cu cite doua minute de penalizare. Suporterii Coronei i-au sprijinit pe jucatorii de pe gheata si au facut multa galagie pentru a-i intimida pe jucatorii adversi, care pina la urma au inscris.



In ultima repriza, maghiarii s-au distantat la doua goluri. Cu cinci secunde inainte de final, lupii au facut 5-6. Suporterii au sperat pina la capat si i-au sustinut pe lupi, insa acestia n-au beneficiat de norocul de a marca in doar citeva secunde. De subliniat comportamentul publicului care i-a incurajat pe lupi, pe tot parcursul meciului.

Chiar daca au fost invinsi a treia oara consecutiv pe teren propriu, fata de partidele anterioare, se poate remarca faptul ca lupii brasoveni au fost aseara combativi si si-au folosit toata energia pentru a obtine victoria. S-au manifestat uneori nervos iar asta i-a costat, pentru ca si-au lasat colegii in inferioritate numerica pe gheata, in conditiile in care apararea Coronei sufera din cauza unor jucatori accidentati iar putinii aparatori disponibili au trebuit sa stea mai mult in teren, neavind timp sa depaseasca oboseala.

Corona a mai coborit un loc in clasament, ajungind pe penultima pozitie (http://www.wolves.ro/liga-mol-2013-2014/). Urmeaza sa joace patru meciuri in deplasare, dintre care unul mai usor, cu UTE, echipa care a reusit sa adune doar trei puncte pina acum. Chiar dupa meciul pierdut cu Ferencvaros, Greg Lindqvist spunea ca urmeaza ca managementul clubului sa ia o masura dupa acest sir de infringeri consecutive (6 la numar, acum). Care va fi aceasta, ramine de vazut!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!