Se face cautarea...
3 decembrie 2013
marți, decembrie 03, 2013

Companiile si firmele brasovene invitate sa participe la Winter Corporate Games, in Poiana Brasov

Winter Corporate Games este un festival al sporturilor de iarna pentru firme si corporatii, care are loc in peste 20 de tari de pe cele 5 continente. A doua editie din Romania se organizeaza, intre 7 si 9 februarie, la Poiana Brasov, unde corporatistii vor putea alege dintre 7 sporturi diferite : schi, snowboard, volei pe zapada, tir in poligonul de biatlon, tenis de masa, bowling sau biliard. Participarea companiilor la Corporate Games este o oportunitate pentru promovarea sportului si spiritului de echipa in randurile angajatilor participanti. Totodata, prin participarea la acest festival, companiile isi pot creste vizibilitatea brandului, pot stabili noi relatii de afaceri sau pot intilni clienti noi. Corporate Game este practic o combinatie intre sport, business si turism.


Competitia se adreseaza sportului de masa si nu celui de mare performanta. Se pot inscrie orice firme, ONG, SRL, SA sau multinationale. Din echipa pot face parte angajati, actionari, administratori, clienti, furnizori, membri ai familiei, prieteni etc. O firma poate inscrie mai multe echipe la celasi sport. Deoarece probele se desfasoara simultan, un participant se poate inscrie doar la una dintre probe.


Pentru Winter Corporate Games din Poiana Brasov, organizatorii competitiei conteaza pe participarea filialelor locale ale corporatiilor multinationale, care au deja experienta Corporate Games lor in alte tari : Vodafone, Orange, Sony, IBM, Nokia, Siemens, Unilever, Canon, DHL, Citigroup, Microsoft, KPMG, Land Rover, Jaguar, CORA, Carrefour, Auchan, Metro, Real, Selgros, BRD-Societe Generale, BCR-Erste Bank, Bancpost, Reiffeissen, etc.

Din randul firmelor romanesti, se conteaza pe principalii jucatori din piata, cum ar fi Schaeffler, Decathlon , Bancpost, BCR, RBS, Vodafone, BAT, JTI, Philip Morris, Selgros, Kaufland, RCS-RDS, Addeco, Gameloft, Accenture, Opel, Enel, Eon, Michelin, Affichage, Alstom, BDO, Bearing Point, Cargill, Cora, COS, Cumpana, Fan Curier, Genpact, HP, Howard Johnson, Ipsos, LS Travel, Men's Health, Nobel Telecom, Pfizer, Grande Hotel Phoenicia, Stryker, VP holding, Unicredit, Webhelp, Yazaki, etc.

Organizatorii indeamna companiile din Brasov sa se inscrie in competitie, avind in vedere ca aceasta se desfasoara chiar la ele acasa. Informatii pot obtine de pe site-ul http://www.corporate-games.ro/. Taxele de participare sint de 29 de euro/persoana plus TVA pentru biliard, bowling, tenis de masa, tir si volei pe zapada, si de 49 de euro/persoana, plus TVA, pentru schi slalom, schi super G, snowboard slalom si snowboard super G.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!