Se face cautarea...
3 decembrie 2013
marți, decembrie 03, 2013

Patinoar plin de jucarii la meciul Corona Wolves Brasov - Dab Docler




Pentru al doilea an consecutiv, sub indemnul "De sarbatori, daruieste un zambet!", Corona Wolves Brasov a organizat o actiune de colectare de jucarii pentru copii defavorizati sau in suferinta, carora le vor fi oferite drept cadou in preajma sarbatorii de Craciun. Jucariile de plus au fost aruncate pe gheata de suporterii echipei de hochei brasovene, la primul gol marcat de aceasta, in meciul disputat, aseara, impotriva echipei maghiare Dab Docler (pierdut, din pacate, cu 4-5).

Dupa ce jucariile au fost aruncate pe suprafata ghetii, meciul a fost intrerupt circa zece minute, pentru ca acestea sa fie adunate in saci. La colectarea lor au participat voluntari ai clubului, jucatorii Coronei Brasov si chiar arbitrii partidei.

Astfel de actiuni caritabile au loc in multe parti ale lumii, in special in America de Nord. Obiceiul, denumit "Teddy Bear Toss" (trad. "aruncarea ursuletilor de plus"), a fost initiat la mijlocul anilor '90 in localitatea canadiana Kitchener, din provincia Ontario. La prima editie, fanii echipei Kitchener Rangers au aruncat pe gheata peste 1000 de jucarii, ajungind ca anul trecut sa arunce aproape 9000 de jucarii.

Recordul mondial la numarul de jucarii colectate apartine echipei Calgary Hitmen, a carei fani, 17.341 la numar, au aruncat pe gheata, la un meci din decembrie 2007, nu mai putin de 26.919 de ursuleti.

Anul trecut, brasovenii au aruncat pe gheata 2317 jucarii de plus, de toate marimile. Cele de anul acesta inca nu au fost numarate, insa au incaput in 42 de saci.

Urmariti, in videoclipul urmator, atmosfera care s-a creat aseara pe Patinoarul Olimpic, la momentul aruncarii jucariilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!