Se face cautarea...
15 decembrie 2013
duminică, decembrie 15, 2013

HSC Csíkszereda - Corona Wolves 2:3 (1:0, 1:2, 0:1) - Debut promitator al lui Rauhanen la Corona Wolves. Polc - exceptional!

Debut cu dreptul al noului antrenor al Coronei Wolves, Kari Rauhanen, care a obtinut o victorie chiar intr-un derby cu HSC Miercurea Ciuc, acasa la ciucani. Lupii au dat dovada de determinare, pofta de joc (si de puncte!), n-au facut economie de energie si au fost capabili sa egaleze de doua ori si sa preia apoi avantajul pe tabela, pe care l-au pastrat pina la final de meci.

Patrick Polc - "The Wall"
Mastelariu, Virag si Hietamaki au marcat trei goluri, unul mai frumos ca altul. De remarcat si aportul portarului Polc pentru scorul final, slovacul avind interventii absolut exceptionale in citeva randuri. Inca doua lucruri de mentionat. A fost un meci cu doar 5 penalizari de cite doua minute si o partida marcata de un moment "Teddy Bear Toss", dupa primul gol marcat de ciucani. Iata ca obiceiul prinde din ce in ce mai bine si pe patinoarele din Romania, si nu numai, fiind practicat chiar si la unele meciuri de baschet.

Kari Rauhanen
In prima sa declaratie dupa un meci la Corona Wolves, Kari Rauhanen a spus: "Am fost impresionat sa observ, cat de mult si-au dorit victoria, jucatorii nostri. Fie pentru ei, antrenor, fani sau pur si simplu pentru Brasov. Cred ca increderea in sine a lipsit putin dar baietii au simtit ca pot castiga si in conditiile astea si ca sunt capabili sa joace un hochei de calitate. Ciucul este o echipa puternica, echilibrata, oricare echipa putea castiga. Toate patru liniile au jucat bine iar Polc a fost exceptional. Am avut cateva greseli individuale, de care au profitat adversarii si au inscris dar echipa a revenit foarte bine de fiecate data, si in final am obtinut o victorie meritata si foarte importanta. Vreau sa multumesc fanilor prezenti in patinoar, am fost placut surprins de prezenta lor acolo, intr-un numar considerabil."

Victoria brasovenilor a picat cum nu se poate mai bine pentru situatia din clasamentul Ligii MOL. Corona se afla acum pe locul 4, cu unul, doua, sau trei meciuri mai multe decit adversarele sale. Urmatorul ei meci va fi abia in 29 decembrie, pe teren propriu. Va urma asadar o pauza de doua saptamini, un prilej pentru noul antrenor sa se acomodeze mai bine cu echipa lupilor.

Situatia din clasament o puteti consulta aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!