Se face cautarea...
16 decembrie 2013
luni, decembrie 16, 2013

Lucruri inedite spuse la Brasov de violonistul Edvin Marton, inainte de concert


Inaintea concertului sustinut, pentru prima oara la Brasov, Edvin Marton a vorbit, intr-o conferinta de presa despre spectacolul pe care il va sustine in orasul de la poalele Timpei. A povestit despre vioara Stradivarius cu care cinta acum, a vorbit despre colaborarea pe care a avut-o la repetitie cu muzicienii de la Filarmonica Brasov, care i-au lasat o impresie foarte buna, si a mai spus cum s-a decis sa conceapa un spectacol neobisnuit, prin faptul ca a ales sa interpreteze in fata brasovenilor si cantece de Craciun.

Edvin Marton in concert la Brasov
Edvin Marton a laudat oamenii din Romania pentru caldura cu care l-au primit mereu, si a adresat un mesaj de prietenie fanilor sai din Romania. Celebrul violonist a vorbit si despre programul sau foarte incarcat, care ii lasa putin timp sa lucreze, in Los Angeles, la noul sau album, pe care il va lansa la anul, si la viitorul sau spectacol cu care va incepe urmatorul turneu.

Edvin a vorbit si despre o "vioara diamant", unica in lume, care se afla acum in lucru in atelierul unui faimos creator de instrumente muzicale, din Italia, Francesco Toto, si la care a lasat sa se inteleaga ca va urma sa cinte la ea, de anul viitor. Violonistul a mai spus ca a creat o noua melodie pentru bunul sau prieten Evgheni Plushenko, pe acordurile careia acesta va dansa la proba libera de patinaj artistic, de la apropiata Olimpiada a Jocurilor de iarna de la Soci.

La conferinta de presa, alaturi de celebrul violonist s-a aflat managerul sau, Bela Primo, care a avut la rindu-i citeva interventii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!