Se face cautarea...
28 noiembrie 2013
joi, noiembrie 28, 2013

Weekend hocheistic cu meciuri tari si cu suporterii adusi in prim-plan

Antal Zsombor si Greg Lindqvist
In urmatoarele 4 zile, Patinoarul Olimpic din Brasov va gazdui 3 meciuri puternice, care vor fi asociate cu diferite evenimente. De maine, cind are loc meciul cu Miercurea Ciuc, derby-ul hocheistic din Romania, suporterii vor avea parte, din nou, de concursuri cu premii in pauzele dintre reprizele de joc.

Duminica, de 1 Decembrie, la meciul cu Ferencvaros, se va crea o atmosfera de sarbatoare in patinoar, in cinstea Zilei Nationale a Romaniei. Luni, la meciul cu Dab Docler, suporterii sint asteptati sa vina cu cit mai multe jucarii de plus pe care sa le arunce pe gheata imediat dupa primul gol (validat) marcat de Corona. Daca va fi ca brasovenii sa nu inscrie deloc in cele trei reprize, jucariile se vor arunca dupa fluierul de final de meci. Toate jucariile strinse vor fi donate, cu ocazia Craciunului, caselor de copii din Brasov si imprejurimile municipiului.


Cit despre meciurile care urmeaza a fi disputate, toti "lupii" vor sa cistige maximum de puncte in cele trei partide. Acum, cind s-a trecut de jumatatea sezonului Ligii MOL, Corona a adunat 42 de puncte si se afla pe locul 4 in clasament, la egalitate de puncte cu Ferencvaros si Dab Docler, care nu au insa acelasi numar de jocuri disputate. Antrenorul Greg Lindqvist crede ca elevii sai trebuie sa mai adune minim 30 de puncte pentru a intra sigur in playoff-ul ligii.

Cel putin in meciul de maine, echipa nu va putea conta pe Nagy si Bonar, care sint accidentati. Corona joaca din nou cu ciucanii, dupa ce au suferit o infringere in fata lor la ultimul meci jucat cu ei. Brasovenii considera ca sint mai buni decit adversarii din Miercurea Ciuc si vor sa demonstreze asta, maine, pe gheata.

Antal Zsombor spera ca atacantii isi vor indeplini misiunea de a inscrie in meciurile care urmeaza si mai spune ca echipa va avea nevoie si de noroc, pentru ca, uneori, fara el nu poti face nimic.

Kevin Wehrs spune ca, dupa trei partide incheiate cu infringeri, e cazul ca lupii sa le cistige pe urmatoarele trei de acasa, mai ales ca le vor disputa in fata fanilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!