Se face cautarea...
28 noiembrie 2013
joi, noiembrie 28, 2013

Presedintele Corona Wolves Brasov solicita intrarea rapida in normalitate a hocheiului romanesc

Cernica Emilian
Presedintele sectiei de hochei pe gheata a ASC Corona Brasov, Emilian Cernica, este nemultumit de faptul ca noua conducere a Federatiei Romane de Hochei (aleasa in 18 noiembrie) nu da semne ca vrea sa actioneaze in ordinea prioritatilor. Brasoveanul constata ca, desi competitiile hocheistice interne sint neincepute si mult intirziate, presedintele FRHG, Florian Gheorghe se gindeste mai mult la proiecte de viitor, care necesita o punere in practica pe termen lung, precum construirea de noi patinoare in tara. Tergiversarea inceperii campionatului intern de seniori poate atrage consecinte neplacute pentru Romania din partea forurilor hocheistice internationale.


Emilian Cernica nu e satifacut nici de unii dintre noii membri din Biroul Federal care nu inspira seriozitate, in opinia lui.

Pe fondul acestor nemultumiri, presedintele ASC Corona avertizeaza ca perioada regulamentara in care se mai pot contesta rezultatele alegerilor, pentru posturile de conducere in FRGH, nu s-a incheiat si ca, in cele citeva zile ramase, conducerea clubului brasovean se gindeste daca ar fi o solutie buna sa faca aceasta contestatie.

Pe 4 decembrie este prevazuta o sedinta de Birou Federal, la care, cel mai probabil, se vor lua masuri organizatorice si de validare a noii conduceri a FRGH. Clubul brasovean a sustinut candidatura actionarului sau, Zoltan Olti Pasca, la presedentia Federatiei, insa alegerile l-au desemnat cistigator pe Florian Gheorghe care a primit 11 voturi, cu doua mai multe decit candidatul brasovean.

Vedeti in materialul video declaratiile facute de Emilian Cernica in recenta conferinta de presa a clubului.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!