Se face cautarea...
30 noiembrie 2013
sâmbătă, noiembrie 30, 2013

Derby fara vlaga - Corona Wolves Brasov - HSC Csíkszereda 2:4 (0:0, 1:1, 1:3)

Orice derby este asteptat cu nerabdare, atit de jucatorii, cit si de suporterii unor echipe. Meciurile considerate derby sint aprige iar jucatorii lupta cu ambitie pentru a obtine victoria. Partida de aseara dintre brasoveni si ciucani nu a aratat a derby. Antrenorul Coronei, Greg Lindqvist, spune ca, in 26 de hochei, el nu a vazut un derby atit de "moale", fara emotii, fara scanteie. In locul elevilor sai, el afirma ca ar fi facut tot posibilul sa cistige meciul, dar, asa cum si zice, suedezul are o alta mentalitate, venita cu ea din alta parte.


Si antrenorul secund al HSC Csíkszereda remarca la conferinta de presa ca jucatorii ambelor echipe au parut obositi. "Lupii" nici macar la cele doua goluri marcate (frumoase dealtfel) nu s-au bucurat cu foarte mult entuziasm. Pe de alta parte, nici suporterii Coronei nu s-au manifestat ca la un derby, mai infocati parind cei ai ciucanilor.

Partida a fost considerata echilibrata. O arata si scorul primelor doua reprize. Diferenta finala au facut-o detaliile si greselile, dupa cum spune Greg Lindqvist. Desi brasovenii au preluat conducerea pe tabela in repriza a treia, n-au putut sa o pastreze, au fost egalati, printr-un gol ciudat, care era sa faca KO un jucator ciucan, apoi, in ultimile trei minute de joc, au fost condusi, iar in disperarea de a egala, au primit si golul decisiv.

Antrenorul Coronei crede ca jucatorii sai si-au pierdut increderea in sine. Incearca sa gaseasca solutii pentru a le-o readuce, mai ales unora dintre atacanti care nu au mai marcat de 6-7 meciuri. Suedezul remarca faptul ca, tactic, jucatorii fac ce li se zice, dar nu e suficient atit.

Urmeaza alte doua meciuri, in doua zile consecutive, cu Ferencvaros si Dab. Docler, doua echipe aflate in fata Coronei in clasament. Nove Zamky s-a desprins de grupul de cinci echipe care e "compact" si unde diferentele de punctaj sint foarte mici. Brasovenii au nevoie de puncte in urmatoarele meciuri de acasa, mai ales ca au si mai multe partide jucate fata de adversarele din grup. (Vezi clasamentul aici: http://www.wolves.ro/liga-mol-2013-2014/ )

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!