Se face cautarea...
22 septembrie 2013
duminică, septembrie 22, 2013

Teatru pentru copii, la muzeu



Copiii brasoveni au de acum ocazia, ca in fiecare simbata, la amiaza, sa se bucure de piese de teatru dedicate lor, puse in scena la Casa memoriala Stefan Baciu. Acest lucru a devenit posibil datorita colaborarii dintre Muzeul Casa Muresenilor si Teatrul Strada, aflat sub egida Asociatiei Culturale „Museion".

Prima reprezentatie din proiectul denumit "Teatru Simbata" a avut loc in data de 21 septembrie, cind copiii, insotiti de parinti sau bunici, au fost invitati sa cunoasca aventurile din „Pinocchio", dupa Carlo Colodi. Copiii au fost nerabdatori s-o vada pe papusa de lemn insufletita.

Inainte si dupa piesa de teatru, copiii, dar mai ales parintii si bunicii care ii insotesc, pot vizita muzeul casei memoriale dedicat poetului orasului: Stefan Baciu. Teatrul Strada se gindeste sa joace in viitor, in aceeasi locatie, si piese dedicate adultilor.

Pretul unul bilet la spectacolele Teatrului Strada este de 7 lei, in care sunt incluse atit vizionarea spectacolului, cit si vizitarea casei memoriale „Stefan Baciu".

Scenariul, coloana sonora si regia spectacolului „Pinocchio" sint semnate de Silvian Duică. Scenografia: Iulian Ene. Din distribuţie fac parte actorii Cecilia Negru şi Silvian Duică.

Daca nu cunoasteti locatia Casei Memoriale Stefan Baciu, o puteti afla aici: http://goo.gl/0YlkqQ

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!