Se face cautarea...
24 septembrie 2013
marți, septembrie 24, 2013

Liga MOL - Corona Wolves Brasov - HSC Csíkszereda 3 -- 1 (1:0, 1:1, 1:0)



Inaintea inceperii meciului cu Csíkszereda, jucatorii Coronei Brasov au tinut sa arate publicului ca echipa are viitorul asigurat.

Dupa nici 24 de ore de la partida cu Nove Zamky, jucata la intensitate maxima, lupii de la Corona au reusit sa-si dozeze puterile si sa obtina o noua victorie. Brasovenii au deschis scorul, prin Petres Tivadar, in prima repriza. 

A doua repriza a fost cea mai disputata. Ciucanii au reusit egalarea, insa lupii au refacut avantajul inscriind prin Janos Imre. Fundasul a surprins prin reusita lui, deoarece este un jucator care marcheaza extrem de rar.

In repriza a treia, jucatorii din Miercurea Ciuc au incercat disperat sa egaleze. In ultimul minut de joc, dupa un time out, antrenorul Gal Sandor a inlocuit portarul cu un jucator, pentru a crea superioritate si a creste sansele unui gol. Prin suportul sustinut al publicului, cei care au reusit insa sa marcheze au fost tot brasovenii. Roberto Gliga a interceptat pucul si a inscris de la distanta in poarta goala.

Dupa meci, antrenorul echipei din Miercurea Ciuc s-a aratat surprins de forma fizica slaba a elevilor sai. El pune infringerea si pe seama problemelor de lot si lipsei de experienta a tinerilor jucatori cu care trebuie sa faca fata incontinuare. Cu toate aceste dificultati, Gal Sandor spune ca echipa lui se va bate pina la capat pentru un loc cit mai sus in Liga MOL.

Greg Lindqvist si-a declarat multumirea ca elevii sai au reusit sa cistige cele 6 puncte in meciurile de acasa. Suedezul crede ca in afara liderului Dab Docler si a lanternei Ujpesti, toate celelalte echipe au sanse egale sa se califice in play off-ul Ligii MOL, fapt pentru care, meciurile dintre ele sint deschise oricarui rezultat.

Dupa cele doua meciuri epuizante peste care tocmai au trecut, Greg Lindqvist le-a dat liber astazi jucatorilor iar de maine va incepe cu ei pregatirile pentru dubla cu Ferencvárosi si Miskolci, de la sfirsitul acestei saptamini.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!