Se face cautarea...
20 septembrie 2013
vineri, septembrie 20, 2013

Corona Wolves - acasa in fata a doua meciuri importante



In cadrul unei conferinte de presa, antrenorul Greg Lindqvist a facut o analiza a celor trei meciuri jucate in deplasare in Slovacia si Ungaria. Suedezul a remarcat faptul ca echipa Coronei Wolves a cistigat in meciul jucat mai prost si a pierdut in partidele jucate mai bine. 

Lindqvist e nemultumit de faptul ca acum are la dispozitie 4 linii bune de joc dar ca numai una reuseste sa inscrie pe masura asteptarilor. Nici jucatorul Tivadar Petres nu gaseste o explicatie la faptul ca jocul echipei e bun, atacantii sint buni, dar nu prea se marca goluri. Petres apreciaza, totusi, ca poate dorinta de gol e prea mare pentru jucatori, care nu reusesc astfel sa se concentreze suficient.

Antrenorul Greg Lindqvist vede semne bune in jocul echipei, care mai are nevoie de putin timp pentru omogenizare. El isi doreste ca elevii sai sa cistige toate meciurile acasa, indiferent de adversarii cu care se vor confrunta.

Nici suedezul si nici jucatorii nu considera ca indisponibilizarea pe termen lung al lui Daniel Tranca, unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei din Miercurea Ciuc, dupa accidentarea grava pe care a suferit-o, nu va face misiunea lupilor mai usoara in meciurile directe.

Corona Wolves va juca duminica, la Brasov, cu HC Nove Zamky iar luni, tot acasa cu HSC Csikszereda. Ambele meciuri vor incepe la 19.30.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!