Se face cautarea...
20 septembrie 2013
vineri, septembrie 20, 2013

Emilian Cernica - Federatia Romana de Hochei trebuie reconstruita pe baze sanatoase



Situatia la nivelul Federatiei Romane de Hochei ramine, deocamdata, confuza, dupa demisia in bloc a conducerii, in frunte cu presedintele Tanczos Barna. Conducerea Coronei Wolves Brasov isi doreste ca lucrurile sa se aseze cit mai repede, sa se aleaga noii conducatori care sa organizeze campionatul si cupa Romaniei la hochei pe gheata, competitii care sint deja in intirziere.

Tergiversarea acestei situatii poate sa aduca implicatii si de la nivelul Federatiei Internationale de Hochei, care ar fi in dezavantajul hocheiului romanesc, considera presedintele sectiei de hochei a ASC Corona Brasov, Emilian Cernica. Brasoveanul isi doreste ca in fruntea Federatiei Nationale sa vina oameni integri si dedicati, impartiali, care sa continue lucrurile bune incepute de predecesori dar sa aduca si lucruri noi.

Presedintele Coronei Brasov nu vede inca omul potrivit pentru preluarea functiei de presedinte al federatiei, dar spera sa fie identificata persoana care sa consolideze hocheiul romanesc, un sport care atrage din ce in ce mai multi copii dornici de performanta.

Revigorarea competitiilor nationale depinde de un statut clar si de un regulament de organizare si functionare bine gindit al Federatiei Romane de Hochei, mai apreciaza presedintele sectiei de hochei a Coronei Brasov.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!