Se face cautarea...
16 august 2013
vineri, august 16, 2013

In noul sezon, hocheistii de la Corona Brasov vor fi "lupi" galben-albastri!



Inainte de inceperea turneului Hockey ROCKs, "lupii" de la Corona si-au prezentat noul echipament de joc, imprimat cu noua emblema. Cel care a prezentat tricoul in care vor juca de acum inainte hocheistii brasoveni a fost Kevin Wehrs, americanul care s-a intors la Brasov, dupa ce se despartise de club la finalul sezonului precedent. Kevin e nerabdator sa joace iar in tricoul galben-albastru.

Antrenorul Greg Lindqvist se bucura ca echipa lui, intinerita peste vara, va avea parte de meciuri puternice inainte de inceperea noului sezon.

A fost prezentata si mascota echipei, care va fi intrupata de un lup fioros. Prezentarea a fost pregatita ca o surpriza pentru Greg Lindqvist.

Conducerea clubului Corona Wolves se bucura ca a reusit sa organizeze, probabil, cel mai puternic turneu de hochei, de pina acum, in Romania.

Corona va sustine azi primul meci din cadrul turneului impotriva echipei norvegiene Rosenborg IHK Elite Trondheim. Maine, 17 august, va juca cu slovacii de la Nove Zamky iar poimaine cu ungurii de la Sapa Fehervar. 

Un lucru important de stiut pentru fanii Coronei, meciurile nu vor fi transmise la televizor, asa ca, daca vor sa vada spectaculoasele meciuri, vor trebui sa vina la Patinoarul Olimpic din Brasov.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!