Se face cautarea...
15 august 2013
joi, august 15, 2013

Cupa Braşov - Hockey ROCKs, gata de start!



Turneul international Cupa Brasov Hockey ROCKs care va incepe, in 16 august, la Patinoarul Olimpic, se apropie de primul fluier de inceput de meci. Echipele din Ungaria, Slovacia si Norvegia au ajuns deja la Brasov. Sapa Fehervar a facut deja primul antrenament pe gheata.

Echipa ungureasca are in componenta 14 jucatori din nationala de hochei a Ungariei, plus 5 canadieni si un american si e antrenata de un canadian si un american. A castigat de 13 ori campionatul si de 6 ori cupa Ungariei. Din 2007 joaca in campionatul EBEL din Austria.

Nove Zamky face parte din Liga MOL si este o echipă binecunoscută braşovenilor. În pauza competiţională, echipa din Slovacia s-a întărit foarte mult. Are un nou antrenor si mai multi jucatori noi in lot.

Rosenborg IHK Elite Trondheim, este cel mai vechi club din Norvegia si joaca in prima liga a acestei tari. Are in componenta nu numai jucatori norvegieni ci si hocheisti din Canada, SUA, Suedia si Rusia.

Corona Wolves Brasov a facut in aceasta vara modificari in lotul de jucatori si s-a antrenat fizic intens. Brasovenii spera sa faca fata puternicilor adversari, pe care ii vor infrunta in cele trei partide.

Biletele pentru turneul de hochei se pot cumpara la următoarele preţuri: 15 lei/ meci, 20 de lei /zi incluzind două meciuri si 50 de lei /competiţie, pentru toate cele şase meciuri.

In fiecare seara a celor trei zile de competitie vor avea loc, dupa meciuri, in apropierea pationoarului Olimpic, concerte rock ale trupelor Toulouse Lautrec, Byron si Luna Amara.

16 august
ora 16.00: HC Nove Zamky -- Sapa Fehervar AV19
ora 19.30: Corona "Wolves" Braşov -- Rosenborg IHK Elite Trondheim

17 august
ora 16.00: Rosenborg IHK Elite Trondheim -- Sapa Fehervar AV19
ora 19.30: Corona "Wolves" Braşov -- HC Nove Zamky

18 august
ora 14.30: Rosenborg IHK Elite Trondheim -- HC Nove Zamky
ora 18.00: Corona "Wolves" Braşov -- Sapa Fehervar AV19

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!