Se face cautarea...
18 august 2013
duminică, august 18, 2013

Brasov Hockey ROCKs 2013 / Sapa Fehervar - Rosenborg IHK 6-0 (4:0, 0:0, 2:0)



Ziua a doua a turneului „Cupa Brasov -- Hockey ROCKs" a debutat cu meciul dintre, teoretic, cele mai valoroase echipe ale competitiei: Sapa Fehervar si Rosenborg. 

Chiar daca echipa norvegiana era considerata favorita, inaintea acestei confruntari, tinand cont si de „cartea de vizita" a hocheiului din tarile nordice, meciul a oferit spectatorilor o surpriza. Aceasta, deoarece, spre deosebire de partida precedenta, Rosenborg nu si-a regasit cadenta, fiind surclasata de tehnicitatea si competitivitatea echipei maghiare.

Sapa a deschis si si-a majorat scorul rapid, astfel ca in mai putin de 10 minute conducea deja cu 2-0. Gluma s-a ingrosat pana la finalul primei reprize, terminata „in corzi" de echipa norvegiana. In aceste conditii, a fost o formalitate ca Sapa sa-si mareasca avantajul la proportii neasteptate: 4-0.

In repriza secunda, cele 2 echipe au patinat foarte mult, au incercat sa gaseasca cele mai bune solutii de a se apropia de poarta, insa, s-au anihilat reciproc. De aceea, nu este de mirare ca, in aceasta parte a meciului, nu s-a inscris niciun gol, insa, fazele spectaculoase au fost prezente, rasplatind publicul spectator.

Si pentru ca, victoria sa fie cat mai spectaculoasa, Sapa a mai marcat 2 goluri in ultimul act al intalnirii, incheind meciul cu un neverosimil 6-0. Ciudat este faptul ca, echipa norvegiana, nu a gasit forta si resursele sa introduca, macar o data, pucul in plasa adversarilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!