Se face cautarea...
18 august 2013
duminică, august 18, 2013

Brasov Hockey ROCKs 2013 / Corona Wolves -- Nove Zamky 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)



Corona a reusit sa obtina prima victorie in turneul Hockey ROCKs, invingandu-i pe slovacii de la Nove Zamki intr-un final de meci incendiar.

In prima repriza, Nove Zamky a reusit sa deschida scorul cand abia trecusera 2 minute si jumatate din meci. Brasovenii nu s-au lasat afectati de acest inceput de meci si au echilibrat jocul pina la finalul reprizei.

A doua repriza s-a jucat pe contre si a fost caracterizata de duritati, arbitrii dictand numeroase minute de penalizare, in deosebi in defavoarea echipei slovace. La o astfel de penalizare, de 2 minute, Corona a egalat in min 38'12" prin Pisarenko.

A treia repriza a fost si cea mai spectaculoasa si a oferit o intoarcere a rezultatului in numai 4 minute. Slovacii au condus cu 2-1, atunci cand echipa brasoveana era pe gheata doar cu 3 jucatori si, se parea ca, Nove Zamky va castiga partida, cu atat mai mult cu cat finalul era foarte aproape.

Lupii de la Corona au egalat prin nou-venitul Martin Saluga si au reusit apoi sa intoarca rezultatul, in ultimele secunde de joc, prin golul victoriei marcat de Petres Tivadar.

Din pacate, montajul video nu contine imagini din ultima repriza insa, din selectia realizata, se pot observa combativitatea si pofta de joc a hocheistilor de la Corona Wolves Brasov.

Lupii galben-albastri vor juca ultimul lor meci din turneu impotriva ungurilor de la Sapa Fehervar, care au fost de neinvins in primele doua partide.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!