Se face cautarea...
19 august 2013
luni, august 19, 2013

Brasov Hockey ROCKs 2013 / Corona Wolves - Sapa Fehervar 3:6 (0:1, 2:3, 1:2)



Ultimul meci al turneului s-a desfasurat intre Sapa, echipa care incheiase primele doua meciuri cu victorii, si Corona Wolves, de la care suporterii asteptau o surpriza dupa meciul castigat in fata celor de la Nove Zamky.

Au fost faze purtate in viteza, jucatorii au patinat mult si eficient iar golurile au incantat asistenta. Corona a reusit sa faca fata unei echipe valoroase din EBEL si a tinut mult timp pasul cu adversara sa. Sapa a deschis scorul in ultimul minut al primei reprize, dupa cateva faze spectaculoase, care au avut in prim plan, pe rand, ambele echipe. 

In repriza a doua, s-au inscris, nu mai putin de 5 goluri, dintre care 2 reusite de echipa brasoveana, prin Levente Zsok si Saluga, a carui sut a fost deviat in propria poarta de un jucator maghiar. Pana la a doua pauza, echipa maghiara a inscris de 2 ori, in tot atatea minute, profitand de o oarecare superficialitate in jocul Coronei. 

La inceputul reprizei finale, Wehrs, americanul revenit la Corona, a readus sperantele in tribune, inscriind un spectaculos sut de la distanta (3-4). Scorul final a fost stabilit de 2 goluri ale formatiei Sapa, ultimul marcat in momentul in care antrenorul Coronei scosese portarul si ataca in superioritate numerica. 

Scor final 3-6, insa Corona Brasov "Wolves" a primit aplauze pentru daruire si jocul prestat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!