Se face cautarea...
2 iulie 2015
joi, iulie 02, 2015

Sondaj despre consumul cultural al brasovenilor

De miercuri, 1 iulie 2015, a început „Studiul de consum cultural al populaţiei Municipiului Braşov - 2015”, care este derulat în parteneriat cu Facultatea de Sociologie şi Comunicare din cadrul Universităţii „Transilvania” Braşov. Acest studiu este foarte important în elaborarea strategiei culturale şi a dosarului de candidatură a Braşovului la titlul de „Capitală Europeană a Culturii – 2021”. Din acest motiv, se face un apel la sprijinul braşovenilor care vor fi chestionaţi de către operatorii de sondaj în următoarea perioadă.

Asadar, daca veti fi abordati pe strada de operatori care poarta şepci şi tricouri inscripţionate "Cultura Data" veti sti despre ce este vorba. În funcţie de rezultatele studiului de consum cultural, vor putea fi definite mai uşor priorităţile culturale, obiectivele şi direcţiile de acţiune care vor face parte integrantă din viitoarea strategie culturală a orașului. Totodată, acest studiu va avea un rol important în definirea conceptului pentru candidatura Braşovului la titlul de „Capitală Europeană a Culturii – 2021”.

Luni, 6 iulie 2015, la Sala Patria, începând cu ora 18.00, va avea loc o nouă consultare publică a cu privire la candidatura Braşovului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021. Sunt invitaţi să participe toţi braşovenii care doresc să afle mai multe informaţii despre acest proces sau să prezinte propuneri, atât pentru dosarul de candidatură, cât şi pentru Strategia culturală a Braşovului pe următorii ani. Până în prezent au avut loc alte consultări cu reprezentanţii mass-media, blogosferă, mediul politic, minorităţile din Braşov, instituţiile și ONG-uri de cultură. În următoarea perioadă vor mai avea loc consultări cu reprezentanții mediului economic și al societății civile, după un calendar anunțat în prealabil.​

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!