Se face cautarea...
22 decembrie 2014
luni, decembrie 22, 2014

Hocheistii brasoveni au castigat Cupa Romaniei!

FOTO: FB/corona.brasov.wolves
Corona Wolves a reusit sa castige, pentru a doua oara in istoria sa recenta, Cupa Romaniei, in urma unei victorii in fata traditionalei rivale: HSC Miercurea Ciuc. Meciul a fost un de un nivel bun, foarte disputat, cu mult suspans şi cu faze electrizante, la ambele porţi. Corona a început ,,în corzi” partida, a avut o primă repriză slabă, lucru care a dat apă la moară echipei din Miercurea Ciuc, care s-a trezit rapid cu un avantaj de 2 goluri, după primele zece minute de joc! Primul gol a fost înscris chiar în inferioritate numerică de HSC Miercurea Ciuc, iar al doilea, în urma unei gafe în apărarea braşoveană.

Treptat însă, echipa braşoveană şi-a revenit în a doua repriză, când a pus stăpânire pe joc şi a recuperat din dezavantaj, prin golul marcat de Csaba Nagy (min. 30:54). A urmat o a treia repriză excelentă a ,,lupilor”, care au jucat foarte inteligent, reuşind să întoarcă scorul, prin golurile lui Peter Klouda (2-2, min. 48:27) şi Csanad Virag (min. 58:31). Cu scorul de 3-2 (0-2, 1-0, 2-0), Corona Braşov Wolves îşi adjudecă astfel Cupa României, reuşind câştigarea primului trofeu în acest sezon!

După meci, preşedintele secţiei de hochei Corona Braşov Wolves, Zoltan Olti Paşca a declarat : ,,Este un trofeu foarte muncit, după un meci extraordinar de greu. Am început slab, se vedea că jucătorii erau extrem de presaţi de miza acestui joc, iar prima repriză am pierdut-o clar. Era o presiune mare pe jucători, ţinând cont că am pierdut ultima finală a Cupei. Încet încet, jucătorii s-au calmat şi au început să trateze altfel partida şi rezultatele s-au văzut. Sunt foarte bucuros, este un nou trofeu pentru Braşov, pentru clubul nostru, al treilea şi sper să câştigăm şi alte trofee, campionatul şi, de ce nu, chiar Liga Mol. Poate vom trata cu mai mare uşurinţă următoarele meciuri”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!