Se face cautarea...
23 septembrie 2014
marți, septembrie 23, 2014

Cinci puncte pentru ,,lupi”, dupa primul mini turneu extern din Liga MOL

Corona Wolves Brasov a incheiat cu cinci puncte prima deplasare de trei meciuri, in actuala editie a Ligii Mol. In ultimul meci al acestui mini turneu din Ungaria, ,,lupii” au invins nou venita in competitie, Debreceni HK, cu 5-4 (0-0, 3-1, 2-3), obtinind astfel primul succes in aceasta editie a competitiei.

Cel mai bun jucator al echipei brasovene a fost Martin Saluga, autor a doua goluri (min. 29 si 54) si a unei pase de gol, marcat de Obsut (min. 35). Celelalte goluri ale echipei brasovene au fost inscrise de Zsolt Molnar (min. 33) si Mihaly Arpad (min. 58).

In primele doua meciuri ale deplasarii, Corona Wolves a incheiat de fiecare data la egalitate, dupa trei reprize, dar a pierdut dupa prelungiri, respectiv, dupa loviturile de penalitate: Dab Docler – Corona 4-3 (2-0, 1-3, 0-0, 1-0), Filip Richard, Mihaly si Obsut marcand pentru echipa brasoveana si Ferencvaros – Corona 4-3 (0-0, 2-1, 1-2, 0-0, 1-0), goluri marcate de Hietamaki, Saluga si Mihaly.

De remarcat ca echipa brasoveana a ramas datoare la capitolul eficacitate, jucatorii ratand situatii clare de gol, in toate aceste meciuri. O impresie buna au lasat totusi nou transferatii Obsut si Mihaly, care isi confirma reputatia.

Corona Wolves a revenit acasa, iar la sfarsitul acestei saptamani ,,lupii” vor aparea in fata propriului public, pentru prima data in acest sezon, in doua meciuri dificile, cu  Dab Docler (vineri, 26 septembrie, ora 19:00) si cu Nove Zamky (sambata, 27 septembrie).

Corona Wolves se afla acum pe locul 4 in clasamentul Ligii MOL, dupa Miskolci Jegesmedvék, HC Nové Zámky si Dab.Docler. Cealalata echipa din Romania prezenta in competitie, HSC Csíkszereda, ocupa ultimul loc cu zero puncte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!