Se face cautarea...
23 septembrie 2014
marți, septembrie 23, 2014

Bursa locurilor de munca pentru absolventi si pentru oricine cauta un job

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi in data de 26 septembrie anul curent, la sediul Casei Armatei din Brasov, Str.Muresenilor, nr.29, cu incepere de la ora 09:00.

In vederea participarii la acest eveniment, au fost contactati peste 625 de agenţi economici dintre care, pana ieri, 22.09.2014, 43 au confirmat participarea la bursă oferind un număr de 750 locuri de muncă vacante, 77 locuri pentru persoane cu studii superioare si 673 locuri pentru persoane cu studii medii. Lista firmelor care doresc sa participe la bursă va ramane deschisa până în data de 24 septembrie 2014, ora 12.00.

Meseriile cu un număr mai mare de locuri vacante pentru studii superioare sunt:  inginer (diverse specializari), functionar administrativ domeniul telecomunicatii, programator, administrator retea, consilier juridic, controlor calitate, responsabil achizitii logistica, referent specialitate marketing, coordonator vanzari, sef laborator, specialist ofertare licitatii publice, etc. si pentru studii medii: consilier financiar, specialist SSM, functionar relatii clienti, casier, designer grafica, agent servicii client, secretara, sef unitate, agent servicii client (limba engleza si limba maghiara), agent securitate, operator CNC, paznic, casier, vanzator, sofer TIR, sofer autoturisme, vopsitor lemn, lacuitor lemn, tehnician in industria lemnului, instalator, sudor, strungar, lacatus mecanic, electronist, stivuitorist, bucatar, barman, ospatar, spalator vase, camerista, muncitor necalificat,  etc.

Bursa se adreseaza in principal absolventilor care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar pot participa la acest eveniment si alte persoane aflate in cautarea unui loc de munca, sau care lucreaza, dar  doresc schimbarea locului de munca actual.

In cadrul bursei, va fi amenajat si un stand EURES in cadrul caruia Consilierul Eures va oferi informatii persoanelor care doresc sa lucreze in strainatate, precum si informatii despre modalitatea de a completa CV-ul online, pe portalul EURES.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!