Se face cautarea...
31 iulie 2014
joi, iulie 31, 2014

Doua weekend-uri cu festivalul medieval "Turnirul Cetatilor"



Turnirul Cetatilor - aflat la cea de-a V-a editie continua in luna august si se va desfasura la Bran, in 2 si 3 august, pe Platoul Inima Reginei Maria si la Brasov, in 9 si10 august, la Cetatuia Brasov.

Paladinii de Terra Medies sunt cavalerii si domnitele care vor anima piata medievala si vor prezenta viata cotidiana din Evul Mediu, vor dansa se vor lupta si vor interactiona cu publicul. Boierul Ioan va spune din nou povestile sale despre arme si batalii cu bravi cavaleri. Acestia se vor lupta pentru mana frumoasei domnite alaturi de cavalerii care vor participa la turnirul cu cai - un punct de atractie pentru cei prezenti. Show-urile cu foc de la finalul fiecarui festival vor fi prezentate de trupa Hypnosiss. Fiecare festival va debuta cu parada personajelor pe muzica Cimpoierilor din Transilvania.

Clic pe imagine sa vezi programul
În cadrul evenimentului vor fi prezentate meșteșugurile românești tradiționale cu lucrari realizate de fierari, sticlari si ceramisti. Vor fi si ateliere de broderie, pictura pe lemn si sticla, impletirea panusei, realizarea de papusi traditionale, bijuterii arse la cuptor, etc.

Vor fi organizate ateliere mestesugaresti in care copiii vor realiza jucarii din lemn, papusi traditionale, ceramica pictura pe lemn si sticla. Micutii vor fi instruiti de un maestru pielar din Bistrita, o artista care picteaza cutii din lemn, un ceramist din Baia Mare. Va fi si un stand unde copiii vor realiza tablouri disney din nisip colorat, o atractie inedita prezenta in cadrul eveinementului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!