Se face cautarea...
20 iulie 2014
duminică, iulie 20, 2014

Brasovenii au facut 12 ore de sport in Piata Sfatului



Piata Sfatului a fost cuprinsa ieri de multa energie si voie buna, intre orele 9.00 si 21.00. Brasovenii amatori de miscare au participat la "Cea mai mare ora de sport", o manifestare din cadrul campaniei "Miscarea face bine", initiata si sustinuta de Dolce Sport. Participantii au putut face mişcare în stil Kangoo Jumps, Zumba, Bokwa, Rebound, Boot Camp, Cycling, Tae-Bo, Fit Box, Step Aerobic şi nu numai.

Nu s-a facut miscare doar pe ritmuri de muzica, ci s-a si alergat in cadrul unui cros cu obstacole. In acest cros s-a alergat pe un traseu de 4 km cu diferite obstacole. Cei inscrisi in concurs au alergat atat pentru sanatatea lor, cat si pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni, deoarece toate taxele de inscriere vor merge catre acesti copii prin intermediul "Fundatiei Romtelecom pentru romani".

Campania Miscarea face bine a inceput in 2011. Prima editie a strans peste 3000 de participanti si 2000 spectatori, desfasurandu-se doar in Bucuresti, pe parcursul a 12 ore de sport. A doua editie a continuat in acelasi ritm, in Bucuresti, in Parcul Lumea Copiilor, unde peste 6000 de participanti au spus prezent la cele 12 ore de miscare. A treia editie a avut loc in 2013 si a adunat laolalta 8000 de participanti si peste 15.000 de spectatori si s-a petrecut in 2 orase din tara: Bucuresti si Mamaia, pe parcursul a 3 zile -- 30 de ore de miscare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!