Se face cautarea...
14 aprilie 2014
luni, aprilie 14, 2014

Yahoo Mail imprumuta elemente de afisaj tipice Facebook-ului

Yahoo a introdus, de curind, o facilitate legata de modul de afisare a linkurilor in mesajele de email. Pina acum eram obisnuiti ca atunci cind introducem un link in corpul mesajului pe care vrem sa-l expediem sa apara acel "http://www ..." in culoarea albastra. Prin facilitatea "Link Preview", Yahoo Mail ofera posibilitatea sa previzualizezi, intr-o forma restrinsa, pagina a carui link il introduci in mesaj.



Este un lucru cu care sinteti deja obisnuiti din Facebook. Daca introduci linkul unei pagini web in corpul mesajului, vei vedea titlul acelei pagini, un fragment de text din aceasta si o fotografie in dimensiune redusa din pagina. Daca introduci un link de pe un site de video sharing, precum Youtube sau Dailymotion, vei vedea aceeasi previzualizare ca in Facebook.


Destinatarii care vor primi mesajele dumneavoastra vor putea sa vada filmuletul la care faceti referire facind clic pe imaginea stop cadru din previzualizare. Videoclipul va fi rulat intr-o fereastra (lightbox). Daca introduceti linkul unei fotografii, la fel, aceasta va fi previzualizata in corpul mesajului, intr-o dimensiune redusa (thumbnail). Atunci cind destinatarul va face clic pe ea, o va vedea in dimensiunea originala. Cind folositi aceasta facilitate, trebuie sa stiti ca in coltul dreapta sus al previzualizarii (zona marcata cu cerculetul albastru in prima poza), aveti doua simboluri cu care puteti sa reduceti cardul de previzualizare la o dimensiune mai mica sau puteti efectiv sa dezactivati previzualizarea linkului si acesta sa apara in forma clasica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!