Se face cautarea...
23 aprilie 2014
miercuri, aprilie 23, 2014

Toti vizitatorii librariei Libris primesc azi o carte cadou

Libraria Libris a decis sa sarbatoreasca "Ziua Internationala a Cartii si a Drepturilor de autor" printr-o bucurie oferita fiecarui vizitator care trece pragul magazinului, in intervalul orelor 8.00 - 21.00 al zilei de 23 aprilie. Circa 5000 de volume au fost alese sa fie oferite cadou clientilor, indiferent daca acestia cumpara sau nu o carte. Tematica volumelor este foarte variata, acoperind toate gusturile si toate virstele.

 
Multi dintre cei care au venit sa se bucure de cadoul pregatit au fost elevi. Copiii s-au aratat interesati de tot felul de carti si si-au ales in final volumul care le-a placut cel mai mult. Primii vizitatori au venit chiar la deschiderea librariei iar in citeva ore deja se inregistrasera circa 500 de persoane care plecasera cu cite o carte acasa.

Spre prinz, saloanele librariei devenisera tot mai aglomerate, fapt ce i-a determinat pe proprietarii magazinului sa se gindeasca la posibila suplimentare a volumelor, pentru a se asigura ca si ultimul vizitator al zilei va pleca cu un cadou acasa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!