Se face cautarea...
8 aprilie 2014
marți, aprilie 08, 2014

Mai au nevoie de inca o victorie si lupii brasoveni devin campioni nationali la hochei!



Lupilor de la Corona par sa placa victoriile palpitante, cu intoarceri de scor, cu goluri la limita de timp sau goluri de aur. Este al doilea meci consecutiv din finala campionatului national cind Corona Wolves cistiga prin "golul de aur" in fata celor de la HSC Csikszereda. Poate ca acest fapt prevesteste ceva! De remarcat si ca autorul acestor goluri decisive, inscrise in prelungiri, este slovacul Ivan Dornic, care s-a dovedit prolific in ultimile meciuri.

De luat in seama si evolutiile lui Fodor Csanad care a invirtit jucatorii adversi in mai multe randuri, lasindu-se greu deposedat de puc. Aseara a si deschis scorul in meciul numarul cinci al finalei campionatului national. In absenta lui Martin Saluga, Virag Csanad a preluat rolul de marcator si a inscris in momente esentiale. Toti jucatorii echipei, in frunte cu portarul Patrick Polc, au facut un meci excelent aseara, excluzind unele mici scapari ale unora dintre ei.

Victoria de ieri a fost si un cadou foarte frumos si pentru Kevin Wehrs, care a implinit 26 de ani chiar in ziua meciului si caruia fanii i-au urat un "Happy Birth Day!" din suflet.

Prima repriză a fost a ,,lupilor", care au jucat excelent, au fost mereu primii la puc şi şi-au creat numeroase ocazii de gol, dintre care au fructificat două, prin Fodor Csanad (min. 6) şi Virag Csanad (min. 18). Repriza secundă a fost destul de echilibrată, cele două echipe înscriind fiecare. A fost 2-1 şi apoi, 3-1, pentru Corona marcand, din nou, Virag Csanad. În ultima repriză, Corona a dominat, a avut şi două bare, dar cei care au înscris au fost ciucanii (3-2, min. 55).

Finalul meciului a fost agonizant, pentru că HSC Miercurea Ciuc a găsit calea spre o miraculoasă egalare, cu doar cinci secunde înainte de final : 3-3 şi partida a intrat în prelungiri! Totuşi, "lupii" au trecut peste şoc, iar echipa braşoveană a găsit resursele necesare în prelungiri şi a înscris un gol cu adevărat de aur, prin excelentul Dornic (min. 64). Scor final : 4-3 (2-0, 1-1, 0-2, 1-0). Cu acest succes, Corona Wolves preia conducerea în finala campionatului naţional :3-2 si mai are nevoie doar de o victorie pentru a castiga titlul. Următorul meci al finalei ar trebui să se dispute la Miercurea Ciuc, însă se aşteaptă decizia comisiei de disciplină, care va judeca incidentele petrecute după meciul al patrulea, când un suporter al Ciucului a lovit un arbitru.

"A fost un meci bun. În primul sfert am jucat cel mai bun hochei din acest sezon. Ceva s-a întâmplat apoi şi le-am dat mai mult imbold jucătorilor adverşi. Apoi, am găsit calea spre golul de aur, al lui Dornic. Tot ce contează este ca am câştigat şi avem match ball, indiferent unde vom juca, pentru că încă nu ştim unde se va disputa meciul al saselea. Oricum, avem ultimul meci acasă, dar vom încerca să luăm titlul, după următorul meci. Trebuie să găsim jocul, pe care l-am avut în primul sfert şi să avem calm şi încredere. Putem folosi toate cele patru linii, pentru că avem linii solide şi toţi jucătorii pot să joace în acest moment", a declarat antrenorul lupilor, Kari Rauhanen.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!