Se face cautarea...
3 aprilie 2014
joi, aprilie 03, 2014

Festival de filme documentare, pentru rockerii brasoveni!

Eveniment important pentru rockerii brasoveni. In zilele de 4 şi 5 aprilie, la cinemateca Patria este organizat un festival de filme documentare despre muzică şi muzicieni, despre rock şi rockeri, intitulat DOC AND ROLL. In fiecare zi vor fi prezentate cite doua filme despre monstrii sacri ai muzicii rock mondiale. Intrarea in sala Cinematecii Patria este libera, in limita celor 72 de locuri disponibile. Dupa vizionari, spectatorii sint invitati in vecinatate, la Clubul Rockstadt, la concerte live cu Celelalte Cuvinte şi Byron. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Fanzin în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov. Directorul artistic al festivalului este Alin Ludu Dumbravă. Selecţionerul festivalului este Dan Staiculescu.

Iata si filmele proiectate in festival:

Some Kind of Monster - 2004 – zece ani de la premieră !
Un film care a facut istorie, povestea crizei din trupa Metallica si a înregistrării albumului St. Anger, primul disc din lume asistat de un psihanalist/terapeut !
Vineri 4 aprilie ora 16:45

The Great Pretender -2012
A fost și a rămas The Great Pretender ! Un documentar biografic fascinant, primul despre solistul formației Queen, Freddie Mercury !
Vineri 4 aprilie ora 19:30

Crossfire Hurricane -2012
Un documentar extraordinar despre Rolling Stones, povestit chiar de ei, la aniversarea de 50 de ani a trupei.
Sambata 5 aprilie ora 16:45

God Bless Ozzy Osbourne –2011
Un portret al celui mai iubit și țicnit scandalagiu, legendarul Ozzy, binecuvîntat de Dumnezeu și de toți sfinții rockului !
Sambata 5 aprilie ora 19:30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!