Se face cautarea...
14 martie 2014
vineri, martie 14, 2014

Prima victorie a lupilor in finala Ligii MOL, Corona Wolves Brasov - HC Nové Zámky 6:3 (1:0, 3:1, 2:2) - 1:2


Corona Wolves a jucat primul meci acasa din finala Ligii MOL, cu Nove Zamky. "Lupii" nu au inselat asteptarile si au obtinut victoria, reducind din avantajul slovacilor la scorul general, unde, deocamdata, acestia conduc cu 2-1. A fost un meci bun al brasovenilor, care au avut, totusi, o cadere in repriza a treia, cind, la scorul de 5-1, au redus motoarele iar slovacii i-au taxat imediat cu doua goluri intr-un minut.

Levente ZSÓK a fost in forma mare si a marcat jumatate din golurile Coronei. I s-au alaturat pe lista marcatorilor Martin SALUGA, Attila IMECS si Ivan DORNIC. Chiar daca a luat trei goluri (pentru care nu poate fi total invinovatit), Patrick POLC a aparat, din nou, excelent. Aportul publicului a fost important, asa cum s-a si sperat.

De mentionat faptul ca meciul a fost deschis de Trupa COMPACT, care a cintat binecunoscuta melodie "Cantec pentru prieteni", a carei versuri s-au potrivit, intr-un fel, cu evenimentul sportiv de aseara. Prezentarea jucatorilor Coronei s-a facut spectaculos, printr-un joc de lumini.

Toate persoanele de pe patinoar au tinut, mai apoi, un moment de reculegere in memoria lui Doru Tureanu, considerat cel mai bun hocheist roman al tuturor timpurilor, care s-a stins din viata, in urma cu citeva zile.

Azi, urmeaza un nou meci acasa, pe care lupii sint obligati sa-l castige. Vor mai ramine, teoretic, trei partide de disputat in finala, din care doar una va mai avea loc pe Patinoarul Olimpic din Brasov. Speram ca aceea sa fie si cea decisiva, prin care lupii sa cistige finala Ligii MOL.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!