Se face cautarea...
3 martie 2014
luni, martie 03, 2014

La un pas de finala Ligii MOL - Corona Wolves Brasov - Dab.Docler 5:4 pr. (0:2, 1:1, 3:1, 1:0) - 2:1


Meci exceptional aseara pe Patinoarul Olimpic din Brasov. Corona a reusit o victorie spectaculoasa, in fata echipei maghiare Dab Docler, dupa o evolutie de scor absolut surprinzatoare. Dupa ce, la un moment dat, erau condusi cu 0-3, lupii au reusit sa intoarca scorul (4-3), in ultimile minute ale reprizei a treia. Timpul normal de joc avea sa se incheie, insa, cu un scor "ca la teatru", adica patru - patru. In repriza suplimentara, hocheistii brasoveni au reusit "golul de aur", prin Ivan Dornic, si au obtinut a doua victorie din trei meciuri cu Dab Docler, in playoff-ul Ligii MOL.

Roberto Gliga, Zsok Levente si Martin Saluga (doua goluri) sint ceilalti marcatori din meciul de aseara, insa meritul victoriei este al intregii echipe, inclusiv al portarului Patrick Polc, care a parat senzational in mai multe situatii. Suporterii l-au rasplatit cu aplauze si ovatii, dupa una dintre interventiile sale! La finalul meciului, Polc a ramas pe banca de rezerve, parind a incerca sa rememoreze situatiile fierbinti din timpul jocului.

Patinoarul a fost un "vulcan" pe toata perioada meciului. Spectatorii au sustinut minut de minut echipa Coronei si au avut incredere in ea, chiar si atunci cind era condusa cu un neverosimil 0-3. Atmosfera incinsa i-a cam coplesit si pe arbitrii care au fluierat incorect anumite faze de joc, din punctul de vedere al ambelor echipe si al suporterilor.

De remarcat si buna colaborare intre antrenorii Kari Rauhanen si Greg Lindqvist, care de cind sint pe banca impreuna, au obtinut rezultate foarte bune cu echipa. In aceasta seara, in meciul numarul patru din semifinale, lupii pot obtine calificarea in finala Ligii MOL, daca obtin o noua victorie. Asadar, este de asteptat ca partida de azi sa fie, cel putin, la fel de tensionata si spectaculoasa precum cea de ieri seara. Corona Wolves este la un pas de o performata istorica!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!