Se face cautarea...
6 martie 2014
joi, martie 06, 2014

Corona Wolves decisa sa mearga pina la capat in Liga MOL


Calificarea Coronei in finala Ligii MOL este considerata de multa lume drept o surpriza. Unii nu au crezut-o capabila sa faca fata semifinalelor, tocmai de aceea, Dab Docler, liderul sezonului regulat, si-a ales echipa brasoveana ca adversar, considerind-o ca fiind cea mai accesibila.

Uitindu-ne in urma, vedem ca trupa lupilor a avut un traseu oscilant, dupa cum spune si actionarul Zoltan Olti Pasca, dar cu o evolutie ascendenta in ultima perioada de timp. Intr-o conferinta de presa dinaintea deplasarii in Slovacia, acesta a facut o scurta analiza a parcursului Coronei in actuala editie a Ligii MOL si si-a exprimat dorinta si increderea ca echipa sa cistige titlul.

Presedintele sectiei de hochei a ASC Corona Brasov, Emilian Cernica, spune ca, chiar daca echipa si-a depasit obiectivul deja (adica, calificarea in playoff), spera acum la maximum ce se poate obtine. Antrenorul principal, Kari Rauhanen, a trecut de euforia calificarii in finala si se concentreaza pe urmatoarea faza a competitiei. El spune ca are incredere 100% in jucatorii sai. Cu totii sint constienti ca vor avea de infruntat un adversar dificil si agresiv, dar nu considera ca lupii pot fi cotati cu a doua sansa la cistigarea finalei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!