Se face cautarea...
17 februarie 2014
luni, februarie 17, 2014

Victorie aplaudata, hocheisti ovationati: Corona Wolves Brasov - Dab.Docler 5:3 (1:2, 4:0, 0:1)

Lupii au reusit aseara un meci de exceptie in fata liderului Ligii MOL, Dab Docler. In ciuda faptului ca, in prima repriza, scorul era 0-2 la un moment dat, hocheistii brasoveni si-au dominat adversarii pe toata perioada partidei. Asediile repetate asupra portii maghiarilor n-au ramas fara rezultat.

Lupii au reusit sa mai reduca din avantajul lui Dab Docler, in prima repriza. In cea de a doua repriza brasovenii s-au dezlantuit, efectiv, marcind patru goluri dintre care trei in primele cinci minute. Practic, invingatoarea meciului a fost stabilita inainte de ultima repriza.

Suporterii au sustinut si incurajat echipa Coronei pe tot parcursul partidei, iar la final au aplaudat-o minute in sir si i-au ovationat pe jucatorii ei. Miskolci a reusit sa invinga HCS Miercurea Ciuc la ea acasa, un rezultat care vine in favoarea lupilor, ce ramin in lupta pentru ocuparea locului patru in clasament, care asigura accederea in playoff-ul ligii.

Corona Wolves si Miercurea Ciuc sint la egalitate de puncte. Brasovenii mai au trei meciuri de disputat (toate in deplasare) iar ciucanii doar doua (ambele in deplasare). Daca vor juca asa cum au facut-o in meciul de aseara, lupii ar putea avea cistig de cauza!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!