Se face cautarea...
1 februarie 2014
sâmbătă, februarie 01, 2014

Infringere care complica situatia lupilor - Corona Wolves Brasov - HC Nové Zámky 3:5 (2:3, 0:1, 1:1)


Meci extrem de important pierdut de Corona aseara in fata celor de la Nove Zamky, o posibila echipa cu care brasovenii se puteau lupta direct pentru un loc in playoff-ul Ligii MOL. Prin rezultatul inregistrat ieri, slovacii au facut insa un pas mare catre faza finala a competitiei. S-ar parea ca lupii se vor bate in continuare cu HSC Miercurea Ciuc si cu Miskolci pentru locul patru in clasament.

In urma cu zece zile, brasovenii au reusit un meci excelent cu Miskolci, echipa pe care au invins-o cu 6:3. Atunci, mai toti jucatorii erau fie raciti, fie accidentati, si, cu toate acestea, au facut spectacol. Acum, toti erau apti de joc, refacuti. Nu exista nici o problema. Antrenorul Kari Rauhanen se temea, oarecum, ca totul e cam "prea perfect"! Presedintele sectiei de hochei, Emilian Cernica, considera ca in aceste ultime meciuri ale sezonului regulat, cei mai importanti adversari ai lupilor vor fi ei insisi.

Aseara, hocheistii brasoveni au cam dat dreptate celor din conducerea clubului. S-au luptat mult, lucru observat si apreciat prin aplauzele publicului la final de meci, dar au si ratat ocazii multe si au gresit fatal in aparare. Polc a salvat echipa cit a putut! Meciul a inceput practic de la 1-0 pentru oaspeti, care au marcat in minutul 2. Imediat dupa gol, antrenorul Coronei a cerut un time out, pentru a da citeva sfaturi elevilor sai.

Corona nu si-a pierdut sansele de calificare in playoff. Urmeaza sa joace inca trei meciuri consecutive acasa, pe care ar putea sa le cistige. Suporterii au dovedit ca sint alaturi de echipa. In rindurile lupilor urmeaza sa intre si cei doi noi jucatori veniti, Ivan Dornic si Andrei Butochnov, care poate vor da o mina importanta de ajutor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!