Se face cautarea...
30 ianuarie 2014
joi, ianuarie 30, 2014

Achizitii noi si optimism la Corona Wolves Brasov


Sezonul regulat din Liga MOL se apropie de final. S-ar putea spune ca singura echipa care poate fi sigura ca va juca in playoff este Dab Docler. Pentru celelalte trei locuri se lupta strins patru echipe, intre care Corona Wolves Brasov si HSC Miercurea Ciuc.

Brasovenii isi doresc foarte tare sa prinda playoff-ul, asa ca s-au intarit cu noi jucatori, mai ales dupa ce Josh Bonar a fost nevoit sa plece de la echipa. Au venit la Brasov doi hocheisti: ucrainianul Andrei Butochnov, care va evolua ca jucator roman, deoarece in urma cu citeva zile a primit cetatenia romana, si slovacul Ivan Dornic, adus sa acopere o zona de atac ramasa deficitara in jocul echipei.

Conducerea Coronei Wolves a prezentat, intr-o conferinta de presa, motivele acestor noi transferuri. Avind in vedere noile achizitii, si faptul ca toti ceilalti jucatori s-au refacut dupa problemele de sanatate cu care s-au confruntat la ultimul meci, finalul de sezon regulat in Liga MOL este privit cu optimism.

Experienta ultimilor sezoane in determina pe conducatorii clubului sa aibe unele emotii in privinta unor viitoare rezultate "neasteptate" in meciurile dintre adversarele Coronei, care ar putea sa dezavantajeze echipa brasoveana. Se spera ca, totusi, toate meciurile se vor disputa corect si sportiv.

Antrenorul Kari Rauhanen spune ca elevii sai trebuie sa gaindeasca ca totul depinde numai de ei si ca e important sa trateze fiecare meci ca pe o finala. Maine seara, lupii ii vor intilni acasa pe slovacii de la Nove Zamky. Din spusele antrenorului, noii jucatori nu vor fi inclusi in partida de maine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!