Se face cautarea...
27 februarie 2014
joi, februarie 27, 2014

Corona Wolves - primul meci in semifinalele Ligii MOL, prima victorie!

Patrick Polc
Hocheistii brasoveni s-au continuat seria rezultatelor bune din ultima perioada si au reusit o victorie (1-2) acasa la Dab Docler, castigatoarea Ligii MOL de anul trecut. Lupii au jucat curajos, au facut presing si au rezistat fara gol in numeroasele perioade de eliminari dictate de arbitrii. Nu au primit gol nici macar in minutele in care au fost cu doi jucatori pe banca de pedepse. Meritul pentru acest lucru i se datoreaza in mare parte si portarului Patrick Polc, care a reusit parari incredibile.

Scorul putea avea proportii mai mari, deoarece brasovenii au ratat multe ocazii de gol, citeva chiar in situatie de "fata in fata cu portarul". Golurile Coronei Wolves au fost marcate de Virag Csanad şi Peter Robert.

Următoarea partidă dintre cele două echipe se va desfăşura joi, 27 februarie, tot în Ungaria (meciul va putea fi urmarit, online, de la ora 19.00, aici: http://goo.gl/z9q8Xl). Confruntarea se dispută după sistemul ,,cel mai bun din cinci meciuri”. Brasovenii au deja o victorie, asa ca mai au nevoie de inca doua. In weekend, lupii vor juca la Brasov si vor avea posibilitatea de a se califica in finala competitiei.

Dupa meciul de aseara, Kari Rauhanen a declarat, scurt si la obiect: "Primul obiectiv, din 3, indeplinit. Prima victorie s-a datorat unui efort colectiv. Imi felicit intreaga echipa, au meritat aceasta victorie, pe deplin."

Greg Lindqvist, antrenorul secund al "lupilor" a atribuit 50% din aceasta victorie, lui Patrik Polc: "Hocheiul care se joaca in play-off, este foarte diferit de cel din sezonul regulat. Meciul din aceasta seara a fost extrem de strans, echipa a muncit enorm pentru aceasta victorie iar Polc isi merita pe deplin numele de "The Wall", a facut un meci extraordinar."

În cealaltă semifinală, Nove Zamky – Miskolci 4-2.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Back to top!